• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizanova drama: Škuletić odlazi, Kleo NE dolazi

Autor mondo.rs

Petar Škuletić očigledno pred izlaznim vratima Partizana. Ulazna teško mogu da se otvore za Klea.

Da će Petar Škuletić poslednjih dana priprema Partizana napustiti klub iz Humske sve je izvesnije. 

Uprkos tome što još uvek nema zvanične potvrde da je bogata ponuda stigla iz moskovske Lokomotive za napadača "parnog valjka", iz izvora bliskih klubu u sredu uveče moglo se čuti da je "posao" pri kraju i da će lider Superlige u samo par dana ostati bez najjače poluge tima prošle jeseni, napadačkog tandema Danko Lazaović - Petar Škuletić.

 Ponuda, koja prema nezvaničnim informacijama iznosi četiri miliona evra, smekšala je tvrde stavove čelnika Partizana, koji su krajem prošle godine odbili 2,5 miliona evra od Lila za prvog strelca tima.

Petar bi već u četvrtak trebalo da spakuje kofere i ode na završne pregovore sa Lokomotivom.

Treneru Marku Nikoliću uoči dolaska na drugi deo priprema u Belek situacija oko tima, posle dolaska Ivana Bandalovskog i Greogora Balažica, delovala je idealna. Pojačane su kritične pozicije, a okosnica tima je bila na okupu.

Nije bilo potrebno mnogo vremena da prođe, a da se mladi šef stručnog štaba crno-belih ponovo nađe u problemu oko kadrovskih pitanja. Ovaj put u napadu, delu tima koji je skoro pa idealno radio u prvoj polusezoni.

U sredu se ponovo moglo čuti da je Partizan ozbiljno zagrizao za nekadašnjeg napadača i ljubimca navijača Kleversona Gabrijela Kordovu Klea. Brazilac bi u svakom slučaju predstavljao adekvatnu zamenu za Škuletića.

Ali…

Baš u danu kada je ponovo postala aktuelna priča oko odlaska Škuletića, zaklječena je ova oko povratka 29-godišnjeg Klea u Partizan. Ta opcija za Beograđane u ovom trenutku nije realna, iako je klub činio sve da dovede fudbalera koji je nosio crno-beli dres dve sezone.

Kleo je trenutno član Atletko Paranaensea sa godišnjim primanjima od oko 800.000 evra. Brazilski klub je ne tako davno odbio jaku ponudu iz Kine za svog golgetera.

Prva opcija je propala. Na redu je borba drugu…

Partizan pored Škuletića u napadu raspolaže još sa Nemanjom Kojićem, Ivanom Šaponjićem, a kao alternativno rešenje može da uskoči i Nenad Marinković.

Superliga Srbije nastavlja se 21. februara kada će Partizan ugostiti Voždovac. Bez kažnjenog Marka Nikolića na klupi, Bez Danka Lazovića, a očigledno i bez Petra Škuletića.

Možda sa nekim novim napadačem… Možda!

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC