• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Antić još kupuje: Posle Milijaša, stiže i Radović?

Autor mondo.rs

Po svemu sudeći, doskorašnji kapiten Crvene zvezde neće biti jedini Srbin koji će ove zime pojačati kineskog drugoligaša.

Radomir Antić preuzeo je Hebei Kina Fortunu i odmah počeo da adaptira tim svom ukusu. Najpre je dogovorio dolazak Nenada Milijaša (31), a sada pokušava da dovede i najboljeg igrača varšavske Legije.

Prema ekskluzivnim informacijama dnevnog lista "Sport", kineski drugoligaš pokušava da  realizuje dolazak još jednog iskusnog srpskog internacionalca - Miroslava Radovića (31).

"Ne samo da su povučeni prvi potezi, nego se uveliko pregovara (možda bi već do kraja ovog vikenda trebalo da bude poznat epilog). Prema informacijama kojima raspolaženo, Radović je veoma zainteresovan za selidbu na Daleki istok, ali kakvo je raspoloženje u Legiji?", iznosi taj list.

Predsednik Legije je, navodno, spreman da prihvati ponudu Kineza, dok trener Hening Berg, logično, nije za odlazak svog najboljeg igrača.

"Kako sad stvari stoje, veći su izgledi da Radović potpiše ugovor u Kini, nego da nastavi karijeru u Poljskoj", piše Sport.

Miroslav Radović nastupao je u karijeri za samo dva kluba - Partizan, u kojem je ponikao i Legiju, u kojoj je od 2006. i u kojoj je vremenom postao jedan od najboljih igrača poljske lige.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC