• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

O "slučaju dron" polovinom aprila u Lozani

Autor mondo.rs

Usmeno saslušanje čelnika Srbije i Albanije oko prekinutog meča kvalifikacija za EURO 2016 u Beogradu pred Sudom za arbitražu u sportu 16. ili 17. aprila.

UEFA je donela svoju presudu u vezi prekinutog meča u Beogradu između Srbije i Albanije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine.

UEFA je registrovala tu utakmicu službenim rezultatom 3:0 u korist Srbije, ali i FSS oduzela tri boda, "orlove" kaznila sa dva meča pred praznim tribinama na svom terenu i 100.000 evra. Albanci su tada dobili takođe novčanu kaznu od 100.000 evra.

Oba saveza su nakon toga uložila žalbu na tu odluku. Iz Niona je, međutim, početkom decembra potvrđena ta kazna, a žalbe nisu usvojene.

Fudbalski savez Srbije odmah nakon toga najavio je da će pravdu potražiti i na Sudu za arbitražu u sportu u Lozani. Opsežni materijal je odmah pripremljen, a zahtev za arbitražu podnet.

Čelnici "srpske kuće fudbala" dobili su i odgovor kada će biti odžano saslušanje u Lozani.

"Dobili smo obaveštenje iz Lozane, tako da bi usmeno saslušanje svih strana u postupku pred Arbitražnim sudom trebalo da se obavi 16. ili 17. aprila. Sve strane pre toga moraju da se usaglase da li im odgovara predloženi datum. FSS je već poslao saglasnost. Inače kompletan dokazni materijal, transkripti biće predočeni na saslušanju", istakao je za "Sportski žurnal" Zoran Laković, generalni sekretar FSS.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC