• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan "eksplodirao" na kraju priprema!

Autor mondo.rs

Crno-beli na oproštaju od Turske za ovu zimu deklasirali mađarski Đer - 4:0 (1:0)! U subotu popodne povratak za Beograd.

Fudbaleri Partizana u prvih šest kontrolnih utakmica nisu ostvarili nijednu pobedu, a onda slavili dva puta u razmaku od 24 sata!

Pošto su u četvrtak zabeležili "prvenac" u susretu sa učesnikom Lige šampiona Mariborom (2:1), crno-beli su ipak neočekivano ubedljivo pobedili mađarski Đer - 4:0 (1:0)!

Stefan Babović precizno je izveo penale u 33. i 63. minutu, Nikola Drinčić pogodio je u 60, a Nikola Ninković u 86. minutu.

Trener Marko Nikolić opredelio se za sledeću startnu postavu: Lukač, Bandalovski, Ćirković, Balažic, N. Petrović, Drinčić, Brašanac, Babović, Ninković, A. Živković, Kojić.

U poslednjih 10-15 minuta šansu su dobili Stevanović, Marinković i Šaponjić, što pokazuje da je ova utakmica zaista shvaćena kao takmičarska, odnosno kao generalna proba za nastavak Jelen Superlige Srbije, narednog vikenda.

Iz ekipe koja je pobedila Maribor, u petak nisu na teren izlazili Saša Ilić, Branko Ilić, Volkov i Saša Marković, koji bi sa gorepomenutim igračima trebalo da čine "kostur" za prolećnu borbu na dva fronta.

Prelazni rok završava se u ponoć, a crno-beli su sve bliže epilogu po kome niko neće biti doveden umesto iznenada prodatog Petra Škuletića.

U izveštaju na zvaničnom klupskom sajtu, navodi se da je "ubedljiva pobeda, druga uzastopna, stigla u pravi čas pred premijerni meč protiv Voždovca".

"Mađarski Đer je deklasiran u utakmici gde su crno-beli od starta znali šta hoće, odgovorno u defanzivi, efikasno na protivničkoj polovini, tako da je više nego zasluženo stigla pobeda koja je podigla moral ekipe nakon nekoliko loših rezultata i odlaska dva najefikasnija igrača tokom jeseni.

Crno-beli su prikazali fudbal kakav smo navikli od njih da gledamo tokom jeseni - brz, efikasan i konstantno opasan po gol protivnika. Puleni trenera Nikolića igrali su lako i lepršavo, stvarali šanse, a posebno su bili opasni iz prekida, što je jesenas i bilo jedno od najjačih oružja Partizana. Razumljivo, najdominantniji u u tom segmentu igre bio je Drinčić uz pomoć svojih saigrača iz veznog reda".

Babović je realizovao penale, dosuđene zbog prekršaja nad Darkom Brašancem, odnosno Nemanjom Kojićem (sudio je Mađar Olah).

Drinčić je golmana Đera matirao u svom stilu, "suvim listom" iz slobodnog udarca sa oko 25 metara, a tačku na odličnu partiju cele ekipe stavio je Ninković, pošto je pobegao odbrani po levom krilu, "zakucao" loptu u mrežu i za to dobio aplauz saigrača.

Ekspedicija crno-belih kreće za Beograd u subotu popodne.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC