• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Subotićev gol pokrenuo Borusiju

Autor mondo.rs

Aktuelni vicešampion Nemačke i učesnik osmine finala Lige šampiona, drugom uzastopnom pobedom je pobegao iz zone ispadanja.

Borusija Dortmund vezala je dve pobede u Bundes ligi prvi put otkako je u drugom i trećem kolu savladala Augsburg i Frajburg.

I u drugom "krugu" Bundes lige pokazalo se da Frajburg odgovara ekipi Jirgena Klopa (0:3), a onda su se Neven Subotić i drugovi revanširali Majncu za septembarskih 2:0.

Borusija - Majnc 4:2 (0:1) u prvom meču 21. kola na Signal Iduna parku!

Počelo je očajno po domaći tim, jer je Elkin Soto pre isteka prvog minuta iskoristio pometnju u odbrani da lobom sa 20 metara iskosa dovede Majnc u vođstvo.

Odmah potom Marko Rojs je pogodio stativu, a golman Stefanos Kapino zaustavio šut Šinđija Kagave, što je bio uvod u seriju promašaja Borusije.

Preokret je počeo u 50. minutu, kada je Subotić posle kornera bio najviši u skoku i glavom izjednačio na 1:1, svojim prvim pogotkom posle 22 meseca!

Rojs je ubrzo doneo novu radost navijačima (54. minut), ali je Junus Mali uhvatio odbranu na "spavanju" i poravnao na 2:2 dok je publika još slavila (56).

Remi nije bio ishod koji su "milioneri" želeli i zato su nastavili da napadaju svim silama. Pjer Erik Obamejang doneo im je novo vođstvo u 71. minutu, posle idealnog dodavanja Rojsa, da bi Nuri Šahin u 78. postavio konačnih 4:2.

OSTALI PAROVI 21. KOLA:

u subotu:

Hofenhajm - Štutgart 15.30
Bajer Leverkuzen - Volfsburg
Bajern - Hamburger
Borusija Menhengladbah - Keln
Verder - Augsburg
Ajntraht - Šalke 18.30

u nedelju:

Herta - Frajburg 15.30
Hanover - Paderborn 17.30

TABELA: Bajern 49, Volfsburg 41, Šalke 34, Augsburg 34, Borusija M. 33, Bajer 32, Hofenhajm 26, Verder 26, Ajntraht 25, Hanover 25, Keln 24, Hamburger 23, Majnc (+1) 22, Borusija D. (+1) 22, Herta 21, Paderborn 20, Frajburg 18, Štutgart 18.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC