• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Babović: Deco, ne žurite iz Partizana!

Autor mondo.rs

Povratnik u Humsku 1 ističe da mladi i talentovani saigrači treba da uče na njegovim greškama.

Stefan Babović ove zime se po drugi put vratio u Partizan. U međuvremenu je igrao za OFK Beograd i Voždovac, ali i francuski Nant, u koji je otišao kao 21-godišnjak i špansku Saragosu, koju je pojačao kada je imao 25.

Iz sadašnje perspektive, sa punih 28, tvrdi da je Partizan "najbolji klub" i da mladi igrači prvo treba potpuno da se dokažu u njegovom dresu.

"Ova Partizanova deca stvarno imaju veliku budućnost. Samo korak po korak, polako, da što duže ostanu u Partizanu i da ne žure 'preko', jer je to greška. Prvo odigrajte u Partizanu, u najboljem klubu, pa onda idite", rekao je Babović za SOS kanal.

"Imamo najjaču omladinsku školu, ali to treba da bude temelj za budućnost, a ne za brze odlaske".

Samo je Stefan Babović bio "starter" i u četvrtak protiv Maribora (2:1) i u petak protiv Đera (4:0), što su bile prve i jedine dve pobede crno-belih u osam mečeva odigranih u Turskoj.

"Sve ovo vreme, dok nismo beležili dobre rezultate, radili smo jake treninge, s obzirom na to da smo u pripremnom periodu. Stručni štab je znao šta radi. Poslednjih dana su nas malo opustili, došle su 'lakše' noge i poslednje dve utakmice smo odigrali dobro".

Pobede će podići samopouzdanje tima, nakon odlazaka Lazovića i Škuletića.

"Mnogo su nam značili i ja sam se nadao da će oni ostati. Bio sam raspoložen zbog toga, već sam razmišljao šta ćemo raditi na leto... Ali, u fudbalu nema sentimentalnosti, klub je bio u takvoj situaciji".

"Molim navijače da budu uz nas. Nije nam lako, moramo da uzmemo titulu, jer znamo da nam ona pripada. Samo da ostanemo zajedno, strpljivi i da radimo na tome".

Partizanova ekspedicija u subotu uveče će se vratiti u Beograd, a sedam dana kasnije dočekaće Voždovac, Babovićev prethodni klub, na startu prolećnog dela sezone.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC