• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Nema opuštanja zbog fascinantnih serija!

Autor mondo.rs

Marko Nikolić kaže da Partizan fudbalsko proleće dočekuje kao da nema prednost od šest bodova. Dobro pamti pobedonosu seriju Zvezde....

Partizan 21. februara protiv Voždovca započinje u odranu šest bodova stečenih u jesenjem delu Superlige. Cilj je titula, koja je prošle godine završila kod najvećeg rivala Crvene zvezde.

Zaliha je stvorena u prvom delu prvenstva, ali trener crno-belih Marko Nikolić smatra da opuštanja ne sme da bude i da bi svi u ekipi trebalo da razmišljaju kao da počinje nova liga.

"Prednost mi izgleda jednako malo kao na početku priprema. Ne vidim tih šest bodova, kao da počinjemo novu ligu", rekao je trener Partizana i objasnio zbog čega je dobar takav pristup: "Ako tako budemo svi razmišljali i imali glad i želju da se na moralan i dostojanstven način borimo za ovaj klub, imamo čemu da se nadamo".

Nikolić pamti loša iskustva iz prošle sezone, kada je Partizan takođe "proleće" dočekao kao lider u domaćem prvenstvu, ali je Crvena zvezda prva prošla kroz cilj u maju.

"Nikakve prednosti ne vidimo, jer imamo loša iskustva od prošle godine. Znamo da su naši konkurenti u stanju da naprave fascinantne serije. Ne smemo da dozvolimo sebi bilo kakvo opuštanje i razmišljanje da je sa tim šest bodova nešto rešeno", podvukao je Nikolić.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC