• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dobio Zlatnu loptu, pa "nestao"

Autor mondo.rs

Portugalac igra ispod svog nivoa od kada je, pre mesec dana, proglašen za najboljeg na svetu. Trenutno zasićenje? Povreda? Umor?

Real je u subotu uveče pobedio Deportivo i tako pružio malu utehu navijačima, koje još boli katastrofa "kraljevića" u madridskom derbiju prošlog vikenda.

Golove su na "Bernabeuu" postigli Isko i Karim Benzema, a Kristijano Ronaldo "okačio" je posle meča na svoje profile na društvenim mrežama sliku slavlja sa ekipom, uz poruku: "Srećan sam zbog pobede". Bio je i asistent za konačnih 2:0.

Međutim, jasno je da svojom igrom i dalje ne može da bude zadovoljan.

Od kada je treći put u karijeri, a drugi put uzastopno, osvojio Zlatnu loptu, Portugalac teško nalazi ritam u kojem je igrao pre 12. januara, kada mu je uručena najprestižnija nagrada. Štaviše.

Od ceremonije u Cirihu, pa do danas, Ronaldo je odigrao pet utakmica i postigao tri gola, s tim da je poslednji put mrežu zatresao još prve večeri kada je doneo Zlatnu loptu na Bernabeu. Publika mu je pripremila posebnu koreografiju na početku remija sa Atletikom (2:2), kojim je Real i eliminisan iz Kupa.

Od tada, Portugalac se nije upisao u strelce u utakmicama protiv Kordobe, Atletika i Deportiva, s tim da je u međuvremenu zbog gaženja rivala bio kažnjen sa dva meča suspenzije (Sosijedad i Sevilja).

Više od godinu dana prošlo je od kada je poslednji put "vezao" tri ligaška nastupa bez gola. Od početka sezone, upisao se u strelce 36 puta na 32 utakmice, uz 17 asistencija.

"Nisam sto odsto spreman, igram sa bolovima", rekao je posle poraza od Atletika u Kupu i više nijednom od kada je pao u formi.

Ni Real ne blista od kada se u januaru vratio iz Azije, ali će Karlo Anćeloti morati da povredama desetkovanu ekipu brzo dovede u red, jer je u sredu očekuje prvi meč osmine finala Lige šampiona, protiv Šalkea u Nemačkoj.

Srećom po šampiona Evrope, jesenjom serijom od 22 pobede stekao je dovoljnu bodovnu prednost u odnosu na Barselonu i Atletiko, pa je i dalje prvi na tabeli Primere.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC