• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lazaru Markoviću ČETIRI utakmice suspenzije!

Autor mondo.rs

Sećate li se incidenta na utakmici Liverpul - Bazel, odigranoj pre više od 70 dana? UEFA disciplinci su je se setili, i to kako...

Tačno 71 dan od kada je dobio, prema mnogim mišljenjima, preoštar crveni karton zbog doduše nepromišljenog pokreta rukom, Lazar Marković je saznao svoju kaznu.

Drakonsku!

Disciplinska komisija UEFA odredila je našem reprezentativcu i fudbaleru Liverpula čak ČETIRI meča suspenzije zbog incidenta koji se dogodio 9. decembra na utakmici Lige šampiona, u kojoj su "redsi" na "Enfildu" remizirali sa Bazelom (1:1) i ispratili goste u nokaut fazu.

Ipak, Liverpul se plasirao u eliminacionu fazu Lige Evrope, u kojoj će Marković šesnaestinu i osminu finala posmatrati sa tribina. Pod uslovom da Liverpul prođe Beštiktaš, a potom i narednog rivala.

Marković je, malo nakon što ga je menadžer Brendan Rodžers uveo s klupe, predriblao rivala Behranga Safarija, ali u tom duelu zamahnuo rukom prema licu igrača Bazela, koji je pao kao pokošen uhvativši se za oči.

Sudija Bjern Kujpers iz Holandije, posle malo dvoumljenja, pokazao je Markoviću direktan crveni karton. Menadžer Rodžers posle utakmice rekao je da je šokiran što je njegov igrač isključen, ali su na "Enfildu" morali da se pomire i s tim i s eliminacijom iz Lige šampiona.

Neformalno, piše "Independent", očekivali su jedan meč suspenzije za svog mladog fudbalera, a dočekali četiri puta strožiju kaznu!

Navodi se i da je žalba na ovu odluku moguća samo ukoliko se radi o greški u identitetu igrača, ali s obzirom na to da Marković jeste zamahnuo rukom i da tu nema greške, Liverpul nema pravo čak ni da proba da ublaži kaznu za našeg reprezentativca.

"Independet", na kraju, konstatuje da je Kujpers možda i mogao da podlegne Safarijevom teatralnom hvatanju za nos, ali se čudi što to nisu uočili UEFA disciplinci.

Liverpul će morati daleko da dogura u Ligi Evrope da bi Lazar Marković zabeležio još neki euro-nastup ove sezone.

Prisetite se incidenta, pogledajte VIDEO.

Šta vi mislite o kazni?

Anketa

Da li je Marković prestrogo kažnjen?

  • Četiri utakmice? Nečuveno!

    11.11% (2)

  • Tri ili dve utakmice bih još i razumeo...

    5.56% (1)

  • Jedna utakmica suspenzije je bila po meri

    55.56% (10)

  • Nije zaslužio ni crveni, morali su da mu ponište kaznu

    22.22% (4)

  • Zaslužio je četiri utakmice!

    5.55% (1)

Da li je Marković prestrogo kažnjen?

Rezultati

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Dusan!

Pa ona djevojcica C.Ronaldo je trebao, po ovakvim standardima, za svoj crveni karton protiv Cordobe, prije par dana, dobiti 10 utakmica kazne! Koja je ova UEFA ol*s!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC