• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bane Ivanović ima jednu tajnu

Autor mondo.rs

Fudbaler Čelsija ostavio je bez odgovora novinare posle postignutog gola protiv Pari sen Žermena u prvom meču osmine finala Lige šampiona

Čelsi je u Parizu odigrao nerešeno protiv ekipe PSŽ (1:1) u prvom meču osmine finala Lige šampiona. Strelac za londonski klub bio je Branislav Ivanović.

Kapiten reprezentacije Srbije smatra da je njegov tim ostvario dobar rezultat na gostovanju i da je u blagoj prednosti uoči revanša u Londonu.

"Bio je to važan gol za tim. Odigrali smo dobro, imali veći posed lopte u prvom poluvremenu i zaslužili smo pozitivan rezultat iz prvog meča. Mislim da imamo malu psihološku prednost pred revanš, ali ne smemo da se opustimo", istakao je Ivanović, koji je upisao 29. pogodak za "plavce".

Ivanović je istakao bitnu rolu Gerija Kejhila koji mu je asistirao kod pogotka. On je ipak ostavio bez odgovora novinare posle meča. Želeli su da im objasni kako postiže pogotke, budući da oni ne bi trebalo da budu njegova specijalnost.

"Ako vam kažem to više neće biti tajna", ostao je zagonetan srpski fudbaler.

Bez obzira što smatra da će imati psihološku prednost u revanšu u Londonu 11. marta, Ivanović očekuje težak novi duel protiv Parižana.

"Ništa se neće promeniti u našem pristupu u drugoj utakmici, jer će to sigurno biti veoma teška utakmica. PSŽ ima sjajan tim, tri napadača koji uvek mogu da postignu gol i teško je braniti se u takvim uslovima. Moraćemo da dobijemo utakmicu u Londonu".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC