• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ostao bez dresa Junajteda, pa i kiseonika

Autor mondo.rs

Anderson se i dalje dovodi u red u Internasionalu, a La Paz definitivno nije pravo mesto za to. Zato je posle 35 minuta morao da izađe s terena i stavi masku.

Ser Aleks Ferguson kupio ga je u maju 2007. za 27 miliona evra i doveo u Mančester junajted. Očekivanja su bila velika i neostvarena, pa je Anderson ove zime, sedam i po godina kasnije, napustio Englesku i vratio se u Brazil, gde pokušava da oživi karijeru.

Na početku mu nije lako.

Iako je od prvog dana zapeo na treninzima i pokazao da se uželeo fudbala i golova, bivši igrač Portoa i Gremija daleko je od neophodne kondicije. Samim tim - i od forme. To je dokazano u utorak uveče.

Nekadašnji reprezentativac Brazila (osam nastupa) pokušao je da nastupi za Internasional u utakmici Kupa Libertadores u Boliviji, u La Pazu, ali je tražio zamenu već posle pola sata igre.

U 36. minutu otrčao je do klupe, pokušao da udahne vazduh i potom pozvao klupskog lekara da mu pomogne i da donese do njega bocu kiseonika. Prilično razočaravajuća scena za nekoga ko ima 26 godina i ko bi trebalo da je u naponu snage.

Anderson
Izvor: YouTube

Sa druge strane, olakšavajuća okolnost za Andersona je činjenica da je utakmica odigrana na stadionu Fudbalskog kluba D Strongest, koji se nalazi na čak 3.637 metara nadmorske visine.

Nije potrebno mnogo obrazlagati koliko je nenaviknutoj osobi teško da u takvim uslovima bar trčkara, a kamoli da izlaže telo ekstremnom naporu kao što je takmičarska utakmica Kupa Libertadores.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC