• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bilo je neizbežno: Sreli se Fergi i Roj Kin

Autor mondo.rs

Nekadašnji saradnici u Junajtedu, sada oštro sukobljeni, vraćali su se istim avionom iz Pariza, sa utakmice PSŽ - Čelsi.

Aleks Ferguson boravio je u utorak uveče na Parku prinčeva u svojstvu funkcionera UEFA. Roj Kin bio je na istom mestu kao komentantor britanske TV kuće, koja ima ekskluzivna prava na prenose mečeva Lige šampiona.

Na stadionu su bili daleko jedan od drugog, bez šanse da se njihov neprijatan susret dogodi. Međutim, ostvrski novinari javljaju da ipak nisu uspeli da se izbegnu u avionu za Englesku.

Slavni menadžer Junajteda i njegov dugogodišnji kapiten prvi put su se sreli od kada su u svojim autobiografijama osuli žestoku paljbu jedan po drugom. Fergusonova knjiga predstavljena je i u Srbiji.

Ipak, nije bilo varnica. Naprotiv.

 Roj Kin sedeo je kraj prozora, a Ferguson tri reda iza. Putnici su i pre poletanja primetili da su obojica u avionu i da je povišena tenzija, ali svađe nije bilo ni u avionu, ni na aerodromu.

Sve je prošlo mirno pomalo i iznenađujuće, s obzirom na to da je Kin najavio da će prvi put kada vidi Fergusona zahtevati objašnjenje za "laži i laži" koje je pročitao o sebi u njegovoj knjizi.

"Dok su prolazili terminalom, Kin i Ferguson su se studiozno ignorisali međusobno", piše Gardijan, uz prilično slikovit opis scene u avionu:

"Ferguson i njegova supruga Keti prvi su se ukrcali na let, kada ih je prepoznao jedan od službenika Er Fransa i pozvao ih da se premeste u prednje redove. Kin je ušao među poslednjima. Kada je Irac zauzeo svoje mesto, Keti je ćušnula supruga. Ferguson je bacio pogled u pravcu kina i potom podigao novine da bi nastavio da čita sportske strane. Taj list bio mu je i zgodan 'štit' u vazduhu narednih denkoliko sati".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC