• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Superliga Srbije: Na koga se kladiti?

Autor mondo.rs

Jasno je, na Partizan ili Crvenu zvezdu! Svako drugo ulaganje je bacanje novca, a postoje i druge ponude za šampiona Srbije.

  Superliga Srbije: Na koga se kladiti? Izvor: MN PRESS

Da li ste se uželeli Superlige Srbije?

Zimska pauza konačno se bliži kraju i fudbalska bubamara od subote, posle više od dva meseca, ponovo će se kotrljati srpskim terenima. Nadamo se uzbudljivom i zanimljivom drugom delu šampionata, u kojem će glavne uloge napokon pripasti akterima na terenu, igračima, golgeterima, golmanima, trenerima…

Zajapurenih funkcionera koji razloge klupskih i ličnih neuspeha traže u svemu i svačemu, samo ne na pravom mestu, a koje je obično njima ispred nosa, je svima preko glave.



Dok se u drugim državama publika i navijači naslađuju fenomenalnim potezima svojih ljubimaca, neverovatnim završnicama i preokretima, mi iz godine u godinu slušamo istu pesmu. Prepucavanja po medijima ne jenjavaju, a umesto pregleda kola sa nestrpljenjem iščekujemo neka nova i sve popularnija saopštenja.

Za tu bolest za sada nema leka, ali verujemo da su ljudi koji vode srpski fudbal sposobni da je bar izoluju i njeno zarazno i pre svega pogubno delovanje svedu na minimum.

Fudbalsko proleće po tradiciji nosi mnogo veću napetost od jeseni. U naredna tri meseca rešavaće se pitanje prvaka, ko će na leto u evro takmičenja, a ko u niži rang. Popravnog nema!

Partizan dočekuje početak drugog dela sezone sa šest bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu. Mnogi smatraju dovoljnom razlikom da "parni valjak" posle godine posta u maju opet proslavi titulu. U Humskoj kažu da su na tu prednost zaboravili i da u drugi deo sezone kreću kao da su na "nuli".



Sa druge strane, Zvezda se nada velikom preokretu i za crveno-bele tih šest bodova sigurno predstavlja dodatno breme kojeg se moraju osloboditi što pre, najduže u narednih 15 kola.

Za svetske kladionice situacija je potpuno jasna.

Partizan je veliki favorit i kvota da će crno-beli 20. maja podići šampionski pehar je 1,35. Ni Crvena zvezda ne stoji preterano loše. Ako uložite dinar da će pehar ostati na stadionu "Rajko Mitić" zaradiće te čisto 1,75. Dakle, koeficijent na Zvezdu je 2,75.

Ali, kladionice igračima nude mogućnost da se klade i na ostale klubove Superlige. Ne sve.

Sledeća na listi je Vojvodina sa kvotom 26, pa Čukarički kome se za senzaciju neviđenih razmera daje kvota 34. Premalo za svakoga ko malo bolje poznaje prilike u srpskom fudbalu.

Od ponuđenih opcija na listi se nalaze sa kvotom 101 Jagodina, Novi Pazar i OFK Beograd, dok se na titulu Mladosti iz Lučana plaća 251, a na Spartakovu 501.



Sve osim igranja za "večite rivale" iz ove perspektive deluje kao uzaludno trošenje novca. Bacanje!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC