• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Voždovac: Da iznenadimo Partizan

Autor mondo.rs

Trener fudbalera Voždovca Zoran Milinković kaže da je njegova ekipa spremna za nastavak takmičenja u srpskom prvenstvu i da će pokušati da iznenadi Partizan na otvaranju prolećnog dela Superlige.

 Voždovac: Da iznenadimo Partizan Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Ima li Voždovac snage, znanja i umešnosti da u Humskoj ostane neporažen? Odgovor na to pitanje znaćemo u subotu oko 18 časova, kada bude završena utakmica 16. kola Jelen Superlige Srbije ili prvog kola prolećnog dela prvenstva.

Trener Vožvodčana, nekadašnji fudbaler Partizana Zoran Milinković kaže da je pred njegovom ekipom veliki izazov, ali i da veruje da može do povoljnog rezultata.

"Na samom početku očekuje nas veliko iskušenje, gostujemo Partizanu. Izuzetno cenim njihov tim, kvalitetni su kao celina, ali imaju i veoma jake pojedince, kao što su Stefan Babović, Saša Ilić i Nikola Drinčić. Svako od njih može jednim potezom da napraviveliku razliku na terenu. Mi se vredno spremamo za ovaj duel", rekaoje Milinković pred duel koji počinje u subotu od 16 časova na stadionu Partizana.

Trener Voždovca naveo je da će njegova ekipa dati sve od sebe kakobi ostavila dobar utisak, ali i pokušala da iznenadi Partizan.

"Parametar nam nije prva utakmica, sve ekipe su mnogo izmenjene. Suština i lepota fudbala jeste u tome što sa sobom nosi razna iznenađenja, a po statistici ona su moguća upravo u prvim mečevima posle pauza, dok ekipe još traže formu. Želim da verujem da jedno iznenađenje možemo da napravimo i mi u subotu", rekao jeMilinković.

Dosadašnji fudbaler Voždovca Stefan Babović se tokom zimskogprelaznog roka vratio u Partizan, a kapiten Voždovca Miloš Pavlovićrekao je da se u ekipi oseća njegov odlazak.

"Svi željno iščekujemo nastavak prvenstva i ne postoji lepšinačin otvoriti prolećni deo od duela sa Partizanom. Stefan je bezsumnje ostavio trag u našoj ekipi, pa se osetio njegov odlazak. Takvavrsta igrača odgovarala bi svakoj ekipi", rekao je on i dodao:

"Veoma dobro poznajemo Stefana i mogu da kažem da nas očekuje veomatežak posao. Ali sve je moguće, vredno smo radili, ekipa je dobrouklopljena sa pojačanjima ove zime i nadam se da će se dobra igra irezultati iz pripremnog perioda nastaviti i u prvenstvu".

Prvi deo prvenstva Voždovac je završio na 12. mestu na tabeli sa 16bodova, a Partizan na prvom mestu sa 38 bodova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC