• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Selektor "orlića" veruje u Nemanju Radonjića

Autor mondo.rs

Selektor omladinske reprezentacije Srbije saopštio je spisak igrača koji će započeti novi ciklus i boriti se za mesto na Evropskom prvenstvu u Grčkoj.

 Selektor "orlića" veruje u Nemanju Radonjića Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

U-19 reprezentacija Srbije već tradicionalno obraduje naciju svake godine. Pretprošle je postala šampion Evrope, prošle je igrala polufinale kontinentalnog prvenstva u Mađarskoj i izgubila na penale.

U 2015, "orliće" očeluje Elitna runda kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u grčkim gradovima Verija i Katerini (6-19. jul). U okviru Grupe 4, boriće se za mesto na završnom turniru protiv Holandije - domaćina kvalifikacija, Švajcarske i Norveške.

Borba za plasman trajaće od 25. do 31. marta, a selektor Ivan Tomić saopštio je spisak kandidata koje će okupiti 22. februara u Staroj Pazovi. Njegovi izabranici počeće ciklus kontrolnim utakmicama protiv Hrvatske u Sportskom centru FSS, 24. i 26. februara.

Na spisku je nekoliko igrača iz inostranstva, kao što je golman Sportiga Vladimir Stojković - bratanac imenjaka i prezimenjaka iz "A" reprezentacije. Ime prvog čuvara mreže - Vanje Milinković Savića, nije među kandidatima.

U napadu će, uz Luku Jovića, igrati Nemanja Radonjić, problematični centarfor Empolija, a u veznom redu duo iz Partizana Andrija Živković - Danilo Pantić, kao i Marko Grujić iz Crvene zvezde. Deo odbrane su traženi Srđan Babić iz Vojvodine, Vukašin Jovanović iz Zvezde, Miroslav Bogosavac iz Partizana...

Zanimljivo je da je među kandidatima i Miloš Pantović, vezista Bajerna.

Dakle, omladinsku reprezentaciju Srbije činiće:

golmani: Filip Manojlović (Crvena zvezda/Sopot), Boris Radunović (Rad), Vladimir Stojković (Sporting)

odbrana: Miroslav Bogosavac (Partizan), Đorđe Bašanović (Čukarički), Milan Gajić (OFK Beograd), Marko Rademaher (Herta), Filip Kusić (Energi Kotbus), Srđan Babić (Vojvodina), Vukašin Jovanović (Crvena zvezda), Miladin Stevanović (Partizan).

vezni red: Saša Lukić (Partizan), Aleksandar Desančić (Vojvodina), Filip Bainović (Rad), Marko Grujić (Crvena zvezda), Miloš Pantović (Bajern), Luka Luković (Vojvodina), Uroš Stamenić (Vojvodina), Andrija Živković, Danilo Pantić (Partizan)

napad: Nemanja Radonjić (Empoli), Saša Ćurko (Vojvodina), Luka Jović (Crvena zvezda)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC