• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Juveova "desetka" protiv Atalante za "plus deset"

Autor mondo.rs

Torinezi vezali desetu pobedu protiv tima iz Bergama, vrednu deset bodova prednosti u odnosu na Romu. Maestralan pogodak Andree Pirla.

Kako se stvari odvijaju, u Torinu mogu da stave šampanjac na hlađenje.

Juventus je u prvom meču 24. kola Serije A savladao Atalantu 2:1 i pobegao sve umornijoj Romi na deset bodova prednosti.

Rimljani imaju priliku da u subotu smanje zaostatak ako savladaju Veronu u gostima, ali čini se da je ekipa Rudija Garsije već digla ruke od titule. Roma je u poslednjih deset mečeva u svim takmičenjima ostvarila samo tri pobede, od kojih je jedna posle produžetaka (u Kupu Italije protiv Empolija). Uglavnom igra nerešeno, tako da je veliko pitanje kako će u subotu proći protiv "davljenika" Verone...

Da petak veče prođe prijatno po navijače Juventusa pobrinuo se veteran Andrea Pirlo.Iskusni vezista je fantastičnim udarcem u 45. minutu doveo Juve u vođstvo 2:1 i nagovestio mirniju igru u drugom poluvremenu, kao što je i bilo.

Gosti su poveli posle centaršuta iz kornera u 25. minutu, kada je ĐulioMijaćio najbolje skočio, a takođe na centaršut iz ugla, ali i posle velike gužve koja je nastala u petercu, Fernando Ljorente je bukvalno "ugurao" loptu u mrežu Atalante za 1:1. Španac je bio precizan u 39. minutu.

Bila je ovo deseta uzastopna pobeda Juventusa protiv Atalante, ali i odlična uvertira za prvi meč osmine finala Lige šampiona protiv Borusije Dortmund u utorak. "Milioneri" igraju sve bolje, što su pokazali i ovog petka, tako da će crno-beli nisu bez razloga tražili da igraju u, za njih, neuobičajenom terminu kako bi imali dan više da se pripreme za tu utakmicu.

SERIJA A, 24. kolo:

Juventus – Atalanta 2:1 (2:1)
/Ljorente 39, Pirlo 45 – Miljaćio 25/

U subotu:

Sampdorija – Đenova 20.45

U nedelju:

Milan – Ćezena 15.00
Empoli – Kjevo
Lacio – Palermo
Verona – Roma
Fiorentina – Torino 20.45

U ponedeljak:

Napoli – Sasuolo 19.00
Kaljari – Inter 21.00

Parma – Udineze odloženo

TABELA: Juventus (+1) 57, Roma 47, Napoli 42, Fiorentina 38, Lacio 37, Đenova 35, Sampdorija 35, Palermo 33, Torino 32, Inter 32, Milan 30, Sasuolo 29, Udineze 28, Empoli 24, Kjevo 24, Verona 24, Atalanta (+1) 23, Kaljari 20, Ćezena 16, Parma 10.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC