• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đurić: Novajlije, kad pre uvećaste dug?

Autor mondo.rs

Bivši predsednik Partizana tvrdi da dug kluba koji je objavila nova Uprava nije realan i da su za samo nedelju dana potrošli dva miliona evra

 Đurić: Novajlije, kad pre uvećaste dug? Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Fudbalski klub Partizan je nedavno saopštio da je dug 14.873.000 evra, a Dragan Đurić, bivši predsednik crno-belih navodi da je to znatno više od onoga što je on ostavio kada je napuštao Humsku.

"Na Skupštini kluba 25. decembra dugovali smo 13.200.000 evra i nije mi jasno kako su oni u svom izveštaju, samo šest dana kasnije , uspeli da potroše još dva miliona evra. Pozivam gospodina Popovića i njegove saradnike da objasne kako odjednom može da se napravi tolika razlika", izjavio je za "Naše novine" Đurić.

On je istakao da je dug koji je ostao Partizanu posle njegovog odlaska zapravo mnogo manji.

"Taj dug je najpre manji za četiri miliona evra, za koliko je prodat Petar Škuletić. na račun je leglo i 600.000 evra od UEFA za igranje u evropskim kupovima. Od Anderlehta za Aleksandra Mitrovića treba da dobiju 1.200.000 evra, kao i još 20 odsto od njegove naredne prodaje. Za Lazara Markovića takođe za njegov budući transfer treba da bude uplaćeno 1.400.000 evra, za TV prava 1.200.000 evra... Ako sve to stavite na papir biće jasno da je realni dug tek oko pet ili šest miliona evra", objasnio je Đurić.

On je dodao i da Partizan nema nikakv dug prema bankama.

"Crno-beli nemaju takva dugovanja i ne 'ubijaju' ga nikakve kamatu kao Crvenu zvezdu. Sve su to dugovi menadžerima za transfere i prema bivšim igračima. Nijedan klub ne može da posluje u na nuli u srpskim uslovima, a ovaj dug koji sam ja ostavio klubu može da se sredi za samo jednu sezonu igranja u Ligi šampiona", objasnio je bivši predsednik Partizana.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC