• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DOST(a) za pobedu!

Autor mondo.rs

Volfzburg pobedio Hertu 2:1, oba gola postigao Dost. HSV i Borusija iz Menhengladbaha podelili bodove u 22. kolu Bundeslige.

Bas Dost već sada može da pakuje kofere i da na miru čeka ponude koje će na adresu Volfzburga i 26-godišnjeg napadača početi da pristižu sa svih strana.

Holanđanin igra treću sezonu u dresu "vukova". Prve je postigao osam golova, druge je četiri puta pogađao cilj, a ove je fudbalski eksplodirao. Tačnije ove zime!

Od kada je završena pauza i nastavljeno takmičenje u Bundseligi, Dost pleše po terenima Nemačke. Bajernu je "stavio" dve lopte u mrežu, Hofenhajmu jednu, Bajeru iz Leverkuzena četiri i sada, u poslednjem meču 22. kola Bundeslige, još dve Herti. Ukupno za tri nedelje - devet prvenstvenih pogodaka.

Rezultat na kojem mu mogu pozavideti Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo, koji kao fudbaleri Barselone i Reala imaju daleko lakši posao u Primeri.

Dost je postigao 11 golova, a strelac prethodna dva bio je u decembru.  Volfzburg je učvrstio drugo mesto na tabeli i ostaje jedini ozbiljan pratilac minhenskom Bajernu.

Fudbaleri Hamburga odigrali su na svom terenu nerešeno 1:1 sa Borusijom Menhengladbah. Domaćin je vodio od 73. golom Zoltan Štibera, ali je izjednačenje i bod gostima u trećem minutu sudijske nadoknade vremena doneo Branimir Hrgota. 

Hamburg je 14. na tabeli sa 24 boda, dok je Borusija treća sa 37.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC