• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FK Rad o incidentu: To nisu bili navijači Rada!

Autor mondo.rs

"To su bili maloumnici, koji su nam svojim nepromišljenim postupcima otežali ionako tešku materijalnu situaciju u kojoj se nalazimo", navodi se u saopštenju "građevinara".

Utakmice Rada i Novog Pazara, bilo da se igraju u Beogradu ili u gradu na jugozapadu Srbije, donose velike probleme organizatorima i organima bezbednosti.

Provokacije navijačkih grupa dva kluba su redovne, a tako je bilo i u subotu, u prvom kolu prolećnog dela sezone.

Navijači Rada su na svom stadionu istakli nekoliko poruka mržnje i zapalili su zastave Albanije, Turske, Sandžaka i takozvane dražave Kosovo.


Povodom tih incidenata oglasilo se rukovodstvo "građevinara".

"To nisu navijači Rada, već maloumnici, koji su nam svojim nepromišljenim postupcima otežali ionako tešku materijalnu situaciju u kojoj se nalazimo. Nerazumnim potezom obezvredili su sve ono što naš klub čini na promociji srpskog fudbala i vraćanju publike na stadion", navodi se u saopštenju Rada.

Sa Banjice su poručili da se trude da pokažu da je "fudbalska utakmica praznik i sportski događaj kome svi treba da se raduju".

"Ovaj nedopustivi čin pojedinaca koji ruši sve što smo postigli neće nas obeshrabriti da, kao i do sada, promovišemo fudbal, sport i porodice na stadionu. Sa još većim elanom, nastavićemo da zajedno sa svojim pristalicama od utakmica našeg kluba pravimo lepe sportske događaje u kojima će svi uživati i kojima će se diviti i Srbija i Evropa".

U saopštenju se, takođe, navodi da je Rad učinio sve što nalaže zakon kako bi se bezbedno odigrala utakmica, ali da se i pored toga dogodio incident.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC