• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Odlazim zbog nelogičnosti, ličnih interesa…"

Autor mondo.rs

"Raditi u fudbalskom gigantu kao što je Partizan, istovremeno znači raditi i u srpskom fudbalu koji vrvi od nelogičnosti, nedorečenosti, ličnih interesa i neraščišćenih računa i računica", kaže Dragan Ćirić.

 "Odlazim zbog nelogičnosti, ličnih interesa…" Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Dragan Ćirić ni dva meseca nije bio sportski direktor Partizana, a klub je napustio praktično bez ijednog obavljenog posla kao prvi operativac crno-belih.


Da nešto nije u redu postalo je jasno kada se ekipa vratila sa priprema u Antaliji. Od tog trenutka Ćirić se više nije pojavljivao na stadionu. Razlog je, između ostalog, bila bolest (grip). Ali, pravi uzroci zbog čega je Ćirić zaobilazio Humsku, pa čak i kada je Partizan u subotu igrao protiv Voždovca, očigledno da su ležali u onome što je obelodanjeno u ponedeljak.

Ćirić se Partizanovoj javnosti obratio saopštenjem u kojem je izneo uzorke zbog čega je odlučio da u ekspresnom roku napusti Partizan.

"Kad sam prihvatio ponudu potpredsednika Ljubiše Tumbakovića da preuzmem mesto sportskog direktora FK Partizan, bio sam pun vere i želje za uspehom kluba u kom sam sportski ponikao i kome sam za to neizmerno zahvalan.

Na žalost, moja vera i želja za uspehom nisu dovoljni u situaciji u kojoj se trenutno nalazi srpski fudbal. Bolje je da to kažem sada i otvoreno, nego da se toga naknadno 'sećam'.

Raditi u fudbalskom gigantu kao što je Partizan, istovremeno znači raditi i u srpskom fudbalu koji vrvi od nelogičnosti, nedorečenosti, ličnih interesa i neraščišćenih računa i računica.

Poštovani, hvala na poverenju. To nije za mene. Ja sam bivši sportista, a sada sve više privrednik.

Ne sumnjam da će uprava naći rešenje za nasleđenu trenutno tešku situaciju, a Partizanu želim svaki uspeh na svim poljima. Iako odlazim, ja sam i dalje i zauvek uz Partizan", naveo je Ćirić u saopštenju za javnost.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC