• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Abidal se izlanuo, Mesi planira da ode?

Autor mondo.rs

Erik Abidal i Lionel Mesi bili su nerazdvojni tokom zajedničkih dana u Barsi, a ostali su dobri prijatelji i kada je Francuz otišao. Stoga, možda on zna nešto što drugi ne znaju...

Ima već neko vreme da se govori o mogućem odlasku Lionela Mesija iz Barselone, što on s vremena na vreme oštro demantuje.

Ali, ne prođe mnogo pa stigne nova najava ovakvog scenarija.

Poslednji u nizu koji je nagovestio da će Argentinac otići sa "Kamp Nou" je njegov bivši saigrač i veliki prijatelj, Erik Abidal.

"Leo je osvojio sve sa Barselonom i verovatno će biti zainteresovan da oseti sličan izazov sa nekim drugim klubom i proba da uradi sve to isto", rekao je Abidal za francuski "Telefoot".

Štaviše, nedavno penzionisani fudbaler, koji se tokom karijere borio i izborio sa teškim bolestima i operacijama raka, otišao je i korak dalje.

"Pari Sen Žermen je u međuvremenu uspeo da uradi mnogo stvari, da stvori respektabilan sastav, izgradi atmosferu odlučnosti i discipline, što je preduslov za ozbiljne rezultate. Mislim da je na tom polju urađeno dovoljno da bi Leo mogao da razmotri opciju dolaska", rekao je Abidal.

Abidal je, međutim, demantovao tvrdnje da će Barsa biti ta koja će "pogurati" Mesija iz kluba, zbog toga što se on navodno žali svako malo i želi da se pita u vezi svega.

"To apsolutno nije tačno. Nikada nisam video Lea da se za bilo šta žalio, niti tražio da se pita... Nikada nije napravio problem čak ni oko selekcije tima za utakmicu", podvukao je Abidal.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC