• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čelsi sprema odgovor za Matića - kao pred Hagom!

Autor mondo.rs

Čelsi besan na Fudbalsku asocijaciju Engleske zbog odluke da Nemanju Matića suspenduje na tri meča. Srbin propušta finale Liga kupa protiv Totenhema.

Fudbalska asocijacija Engleske prilično je iznervirala Čelsi i njegove navijače (i ne samo njih) zbog odluke da Nemanju Matića kazni sa tri utakmice neigranja posle isključenja na subotnjoj utakmici Čelsi - Barnli.

Nakon što je fudbaler Barnlija Ešli Barns pogibeljno startovao na Nemanju Matića i samo pukom srećom ga nije teže povredio, srpski reprezentativac je u afektu nasrnuo na Barnsa i oborio ga na zemlju. Sudija je Matiću pokazao direktan crveni karton.

A potom je FA kaznila Matića sa tri utakmice neigranja. Ono što je dodatno iznerviralo čelsijevce jeste odluka nadležnih da protiv krvnika Barnsa ne pokrene nikakav postupak!

Zato u Čelsiju pripremaju obimnu dokimentaciju, koju će priložiti uz žalbu na ovu kaznu i tražiće da se Matiću ukine ili ublaži kazna.

Teško je verovati da će Matiću biti ukinuta kazna i to znači da on sigurno neće igrati u finalu Liga kupa protiv Totenhema u nedelju na Vembiliju.

Ono na čemu će Čelsi bazirati žalbu jeste "preterano kažnavanje", a ne pogrešna sudijska odluka o isključivanju, prenose britanski mediji. Čelsi će u svoju odbranu, odnosno Matićevu, navesti i nekoliko primera sa drugih mečeva, gde su slični potezi, kao što je bio Matićev, ostali nekažnjeni.

Čelsi će "uperiti prst" u Jana Vertongena (Totenhem), Džek Vilšir (Arsenal) i Džo Hart (Mančester siti). Vertongen je baš proteklog vikenda odgurao igrača Vest Hema Marka Nobla, ali je to prošlo nekažnjeno. A isti igrač je u polufinalu LIga kupa uhvatio za vrat igrača Šefild junajteda Krisa Bašama i opet nije dobio kaznu.

Da li će Čelsi uspeti u svojoj žalbi, videćemo. Trener "plavaca" Žoze Murinjo je odmah izjavio da ne veruje da će Matić biti pomilovan, jer je takav odnos FA prema Čelsiju.  

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC