• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Alivodić: Podrška Sindikatu!

Autor mondo.rs

Doskorašnji napadač Vojvodine kaže da je "Nezavisnost", pod vođstvom Mirka Poledice, jedna od retkih pozitivnih stvari u srpskom fudbalu.

Enver Alivodić u januarskom prelaznom roku je figurirao kao potencijalno pojačanje Partizana, ali je kao slobodan igrač pristupio australijskim Njukasl Džetsima.

"Izgleda da mi je Australija bila suđena. U decembru me je zvao Pert Glori, ali sam tu ponudu odbio. Sa Njukaslom sam potpisao ugovor do kraja sezone, ali ako sve bude kako treba, verujem da ću ostati znatno duže", rekao je Alivodić radiju Sto plus.

On je objasnio da je Njukasl "izuzetno lep grad, na obali mora" i da se na gostovanja, osim u dva slučaja, ide avionom.

Osvrnuvši se na ono što je ostavio za sobom, brzonogi fudbaler rekao je da ne veruje da srpskim superligašima predstoje bolji dani.

"Žao mi je što je tako, ali nisam optimista. Jedna od retkih pozitivnih stvari u srpskom fudbalu je Sindikat Mirka Poledice. Igrači treba da shvate da taj sindikat treba podržati maksimalno, to je za dobrobit svakog od njih", ocenio je Alivodić.

Igrajući za Vojvodinu, na 73 zvanične utakmice dao je 18 golova i uknjižio 15 asistencija.

U jednom delu jesenje polusezone činilo se da Novosađani mogu da konkurišu i za titulu, ali je usledio pad forme i rezultata...

"Vojvodinu doživljavam sa posebnim emocijama. Period u Novom Sadu mi je najlepši u karijeri, ne računajući Novi Pazar, koji mi je kao prvi klub, uvek u srcu".

"Vojvodina se suočila sa brojnim odlascima, a ekipa u toj situaciji gubi koncepciju. Teško je sve ponovo uklopiti, a uz to je proleće uvek teže od jeseni, tako da ne verujem da će izboriti plasman u Evropu", kaže Enver Alivodić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC