• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Berbatov: Dobri smo?

Autor mondo.rs

"Ako nas je Arsenal potcenio, a ja to ne znam, njihova stvar", rekao je Dimitar Berbatov posle 1:3 u Londonu.


Radio je to u dresu Totenhema, radio je to u dresu Mančester junajteda, radio je to u dresu Fulama, nije postojao nijedan razlog da ne uradi to u dresu Monaka.

Dimitar Berbatov ponovo je utišao "Emirejts", stadion na kojem je igrao u dresovima Totenhema, Mančester junajteda i Fulama.

Ovog puta, iskusni Bugarin, došao je u Arsenalov dom u dresu Monaka i bio jedan od najzaslužnijih za, mnogi će reći, šokantnih 1:3 u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona.

Dao je gol za 0:2, posle kog je tim Arsena Vengera uspeo u nadoknadi da se vrati na 1:2 i potom primi i treći gol za konačnih 1:3.

"Dobri smo", malo je konstatovao "za sebe", a malo pitao Berbatov Engleze za mišljenje posle utakmice, verovatno aludirajući na to da su u Arsenalu svi bili prezadovoljni kada im je žreb dodelio Monako, najmanje cenjen i poštovan tim od svih pobednika grupa prve faze takmičenja.

Taj tim dao je tri gola ove večeri, a četiri u šest mečeva prve faze u grupi sa Zenitom, Benfikom i Bajerom iz Leverkuzena.

"Dobri smo... Arsenal je takođe dobar tim, ali danas smo mi više želeli pobedu, više smo se borili na svim delovima terena, dobijali vazdušne i duele na travi, pogađali mrežu. Nisam siguran da tim kao što je Arsenal može sebi da dozvoli da nas potceni, a ako je to bio slučaj, njihova stvar", rekao je Berbatov.

"Uvereni smo u svoje mogućnosti i znamo da smo ovo zaslužili. Velika pobeda za nas, ali nije gotovo, i dalje imamo posao da uradimo u Monte Karlu protiv odlične ekipe", rekao je Berba, koji je 31. januara napunio 34. godine.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC