• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Štrajk u Parmi, čeka se odluka FS Italije

Autor mondo.rs

Uprkos najavama da će ići u Đenovu svojim kolima, fudbaleri Parme stupili su u štrajk. FS Italije odlučuje šta će biti sa utakmicom.

Hrabre izjave igrača Parme da će u sopstvenoj režiji putovati u Đenovu na utakmicu 25. kola Serije A, protiv istoimenog rivala u nedelju, nisu se obistinile.

I pored jake volje, kapiten Alesandro Lukareli saopštio je u petak italijanskim novinarima da ekipa, ipak, neće ići u lučki grad.

"Saigrači i ja smo odlučili da ne igramo u Đenovi. Odluku smo doneli posle sastanka sa predstavnicima Sindikata profesionalnih igrača (AIC) i igračima Đenove. Tražili smo da se utakmica odloži, videćemo da šta će dalje biti", kratko je rekao 37-godišnji defanzivac po izlasku iz sportskog centra Kolekio.

Italijanski mediji prenose da bi i pored zahteva žuto-plavih da se meč odloži, utakmica mogla da bude registrovana službenim rezultatom 3:0 u korist domaćina.  Odluka bi trebalo da bude poznata u toku dana.

Podsetimo, Parma se zbog ogromnih dugova prema igračima i zaposlenima u klubu nalazi u katastrofalnoj situaciji i postoji mogućnost da uskoro bude proglašen bankrot.

Prošlog vikenda već je odložen meč protiv Udinezea.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC