• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čuka igra šampionski!

Autor mondo.rs

Nijedan tim Superlige nije osvojio više bodova od Čuke u poslednjih deset kola. Četvrtu uzastopnu pobedu, ekipa Vladana Milojevića ostvarila je pred praznim tribinama u Novom Pazaru.

Nema publike? Nema problema za Čukarički!

Trenutno "najvreliji" tim Superlige zabeležio je četvrtu uzastopnu, a sedmu pobedu u poslednjih devet kola.

Pred praznim tribinama u utakmici 17. kola Jelen Superlige: Novi Pazar - Čukarički 1:2 (1:1).

Bila je to prva pobeda jednog od dva rivala posle tri remija u superligaškim okršajima.

Novi Pazar, koji je prvi put igrao kod kuće od remija sa Partizanom (1:1), kada je trener crno-belih Marko Nikolić pogođen pirotehnikom, a tribine bile zaključane, poveo je već u 10. minutu posle brze akcije Bojana Đorđevića i Vladikira Radivojevića, ali je Čukarički uzvratio - dva puta!

Igor Matić vratio je egal u 21. minutu, posle centaršuta Nikole Stojiljkovića, da bi nova tri boda trenutno drugoplasiranom timu Superlige (Crvena zvezda ima bod manje i utakmicu manje), doneo Slavoljub Srnić čim su se ekipe vratile iz svlačionica (u kojima je pre nekoliko dana fudbaleru Novog Pazara Žarku Udovičiću prećeno pištoljem).

Srnić je u 48. minutu postigao peti prvenstveni gol na pas neuništivog kapitena Čuke, strelca prvog gola za taj tim, Matića.

Trener Novog Pazara Milorad Kosanović počeo je sa tri superligaške pobede od kada je stigao u grad, uzeo je devet bodova u mečevima sa Spartakom, Napretkom i Radničkim iz Niša, ali od tada, tačnije od 11. novembra, Pazarci nisu nikoga pobedili.

Na seriju od četiri remija nadovezala se ova od dva poraza - od Rada na Banjici, 1:0 i od Čukaričkog kod kuće, 1:2.

Čukarički, sušta suprotnost! Od poraza u Nišu, od Radničkog (2:1), zabeleženog 4. oktobra prošle godine, Čukarički je dobio sedam mečeva, odigrao nerešeno jednom i doživeo jedan, ubedljiv poraz, od Jagodine kod kuće (0:3). Tada je čak bilo promena u vrhu kluba, ali ne i u svlačionici, gde trener Milojević ima puno poverenje, a ekipa sve uslove da pruža partije kakve pruža.

GOLOVI:

10 - NOVI PAZAR VEĆ VODI! Pred praznim tribinama, fudbaleri Novog Pazara od prve sekunde napali su Čukarički i posle deset minuta igre stekli vođstvo. Gol je dao Vladimir Radivojević, kojeg je s leve strane "pronašao" Bojan Đorđević, a ovaj uspeo iskosa, iz skoro "mrtvog" ugla da pogodi "malu" mrežu gostiju - 1:0!

21 - ČUKA VRAĆA! Igor Matić je strelac, posle brze kontre gostiju. Nikola Stojiljković poveo je akciju, sudario se sa čuvarom, ali se prvi podigao dok je rival ostao da leži i to je primoralo Zlatka Zečevića da izađe sa gol-crte... A, Stojiljković je imao rešenje. Prebacio je golmana Novog Pazara i promovisao veterana, Matića u strelca za 1:1.

30 - ČUKARIČKI DOMINIRA! Čuka ne samo da se vratila na 1:1, već je imala tri velike šanse za deset minuta igre i da povede. Prvo se obrukao Andrija Pavlović, koji je sa pet metara šutirao i dopustio da mu Zečević "uhvati" živu loptu, potom je Pavlović sa 15 metara, posle dodavanja Slavoljuba Srnića tukao malo pored gola, da bi u 30. minutu "sevnula" brza kontra gostiju, Srnić i Rajko Brežančić izbacili su Stojiljkovića u gol-šansu, ali je udarac glavom napadač crno-belih otišao preko gola.

48 - PREOKRET, ČUKA VODI! Ovo je moglo da se oseti, poluvreme ništa nije promenilo. Po povratku na teren, majstor fudbala Matić poslao je milimetarski tačan pas prema Srniću, koji je pokazao da nije samo brz, prodoran i vešt dribler, već i sve staloženiji strelac - 1:2!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC