• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovako se ne osvajaju titule, Partizan očajan!

Autor mondo.rs

U 17. kolu Superlige Partizan i Radnički iz Niša podelili bodove u Humskoj. Crno-beli loši. Sumnjiva situacija na štetu domaćina u 72. minutu.

 Ovako se ne osvajaju titule, Partizan očajan! Izvor: MN PRESS

Partizan ni u drugom meču od početka prolećnog dela sezone nije uspeo da pobedi. I ponovo na svom terenu, pred svojom publikom!

Crno-beli odigrali su "mršavih" 0:0 sa Radničkim iz Niša, koji je posle Crvene zvezde i drugog velikog rivala iz Beograda, u samo dva kola, ostavio samo na osvojenom bodu.

Lider Superlige više nije ni zaslužio!

 "Ništa nismo ispoštovali od dogovora iz svlačionice, bolje nismo zaslužili", složio se sa opštim mišljenjem posle utakmice Zvonko Varga, asistent prvog trenera Marka Nikolića, kome zbog suspenzije ni protiv Radničkog nije bilo dozvoljeno da sedi na klupi.

Čini se da se u Humskoj od kraja decembra, od momenta kada je nova uprava bez razloga želela da smeni šefa stručnog štaba, nakupilo mnogo loše energije. Negativni događaji su se ređali, a sve se prenelo na teren.

Grupa koja je odlično izgurala prvi deo sezone očigledno je ostala bez atmosfere, snage da se izoluje i odupre nevoljama u klubu. Posle odlaska Danka Lazovića i Petra Škuletića ni ona ne diše istim plućima. I sam Nikolić je isticao više puta da mu je Lazović bio "desna ruka", vođa koji je uvek imao rešenje za vruće glave mlađih saigrača kada im nije išlo.

Nisu pomogli ni Grobari na treningu u četvrtak. Nisu pomogle ni oštre reči besnog kapitena Saše Ilića upućene saigračima u svlačionici posle meča sa Voždovcem.

Kritike kao da nisu imale nikakav uticaj na crno-bele.

Bili su očajni u subotu uveče protiv Meraklija. Bez prave ideje u napadu. Bez akcije koja podiže publiku na noge i sa prilikama kao posledica loše reakcije protivnika, a ne tačnog pasa i lepih kombinacija.

Ni to nisu znali da materijalizuju. Ovaj put odbrana je izdržala, ali je napad potpuno zatajio.

Partizan je "večitom" rivalu pružio novu šansu. Zvezda prvu, prošle nedelje, nije iskoristio. Pristalice crno-belih sada se više nadaju u to da "komšije" nisu sposobne da stignu Partizan, nego da njihov tim može dobrom igrom da iznese prvenstvo do kraja.

Ali, sada se pitaju i Čukarički i Vojvodina!

Partizan u narednom kolu prvi put ovog proleća izlazi iz Beograda. Crno-beli veruju da će pobedu konačno ostvariti u Novom Sadu protiv Donjeg Srema. Sa plus četiri, šest, sedam, videćemo...

Izvor: MN PRESS

PARTIZAN: Ž. Živković – Bandalovski, Balažic, B. Ilić, Volkov – Drinčić, Brašanac (od 46' S. Ilić) – Živković (od 60' Grbić), Babović, Ninković – Kojić (od 72' Šaponjić).

RADNIČKI NIŠ: Borjan – Lakić Pešić, Bulatović, R. Petrović, D. Bulatović – Kolarević, Popara – Pejčić (od 70' Zamljanukin), Jovanović (od 90' Pavlović), Marjanović – Ašćerić.

TOK UTAKMICE

90+3 - Možda i poslednja prilika za Partizan. Šaponjić je ima sjajnu šansu, ali je Borjan ponovo bio odličan.

72' - Šta se sve dešavalo u kaznenom prostoru! Partizan je postigao gol, ali je on poništen zbog ofsajda. Posle pregledanog snimka na TV Arena sport čini se da su sudije pogrešile i da Nemanja Kojić nije bio u nedozvoljenoj poziciji. Teška situacija!

...
Izvor: YouTube




68' - Konačno prilika na utakmici. Partizan je mogao da povede da Milan Borjan nije zaustavio ozbiljan pokušaj Ninkovića iskosa sa leve strane. Fudbaler Partizana bio je sedam-osam metara od gola Nišlija.

- Partizan je očajan. Radnički se uspešno brani i na dobrom je putu da uzme skalp i Partizanu. Od 60. minutu na terenu je Petar Grbić, izašao je Andrija Živković.

51' - Nova dobra prilika za Partizan, imao ju je Saša Ilić, ali je Radnički opet intervenisao na gol liniji.

....
Izvor: YouTube


46' - Saša Ilić će odmah na početku drugog poluvremena na teren, umesto Darka Brašanca.

Partizan je definitivno daleko od forme kojom može da poploča put do titule prvaka Srbije. Radnički je u Beogradu pokazao da nije slučajno u prošlom kolu oduzeo bodove Crvenoj zvezdi, a Partizan će i te kako morati da se pomuči u nastavku utakmice da bi upisao prvi trijumf u prolećnom delu sezone.

Imao je Nikola Ninković veliku priliku za Partizana već u drugom minutu, ali je još bolju šansu propustio njegov imenjak iz Radničkog Ašćerić.

Utakmica ne može da zadovolji ljubitelje fudbala. Igra se tvrdo, sa puno tehničkih grešaka na obe strane. Partizan je loš, Radnički zna šta želi u Humskoj. Za početak bod, a ako se ukaže prilika i za sva tri neće je odbiti.

Humskom odjekuju zvižduci i "uprava napolje"!

22' - Oštar šut Drinčića pored gola. Partizanov "bombarder" i Ninković kao da vode mali rat. Prvo je Drinčić pogodio Ninkovića loptom u glavu, a zatim je mlađi iz veznog reda sapleo starijeg kolegu. Naravno, nije bilo namere ni kod prvog, ni kod drugog događaja.

14' - Velika prilika za Radnički! Nikola Ašćerić je pobegao odbrani Partizana, izbio je sam ispred Živkovića, međutim golman Partizana bio je odličan u situaciji "jedan na jedan".

...
Izvor: YouTube


- Velika bakljada na južnoj tribini. "Hrabro ti igraj, za nas se bori", poruka je Grobara igračima Partizana.

...
Izvor: YouTube


- Zvonko Varga i na ovoj utakmici ima ulogu prvog trenera, jer Marko Nikolić još uvek odrađuje suspenziju FSS.

6' - Radnički je ušao u šesnaesterac Partitazana. Moglo je da bude opasno, ali je odbrana crno-belih na čelu sa debitantom Balažicom bila na visini zadatka.

2' - Nikola Ninković ima veliku priliku već u drugom minutu. Pokušao je lob udarcem, ali je igrač Radničkog sa gol linije glavom izbacio loptu u korner. Ostaje 0:0.

...
Izvor: YouTube


- Utakmica je počela. Poseta na stadionu Partizana i na utakmici protiv Radničkog nije zadovoljavajuća. Svega nekoliko hiljada navijača, oko tri-četiri.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC