• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ništa nismo ispoštovali, ništa nismo zaslužili"

Autor mondo.rs

Zvonko Varga rekao je da Partizan nije ni zaslužio više od boda u meču sa Radničkim iz Niša.

 "Ništa nismo ispoštovali, ništa nismo zaslužili" Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

 Asistent suspendovanog trenera Partizana Marka Nikolića, Zvonko Varga, iskritikovao je fudbalere koji su nastupili protiv Radničkog iz Niša i, nijednog trenutka, nije ni pomenuo spornu situaciju u kojoj je njegovom timu, možda, neopravdano poništen gol.

Posle drugog uzastopnog prolećnog remija u Humskoj, Varga je rekao da njegovi igrači prikazanim nisu više od toga ni zaslužili.

Partizan je u meču 17. kola Jelen Superlige odigrao 0:0 sa Radničkim iz Niša, sedam dana nakon što je na istom mestu rezultat s Voždovcem bio 3:3. Dva od mogućih šest bodova u dve vezane utakmice kod kuće ne mogu nikoga u Humskoj da obraduju, a naročito navijače koji su i ove subote predveče najčešće skandirali: "Uprava, napolje!"

"Veliko razočaranje za nas", rekao je Varga u kameru "Arene sport".


"Ovog puta, za razliku od utakmice sa Voždovcem kada je slabiji deo tima bila naša odbrana, nije bilo mnogo šansi, pre svega zahvaljujući našoj lošoj igri u napadu. Defanzivnu organizaciju smo popravili, naš golman nije imao mnogo problema, ali s druge strane ništa od onoga što smo se dogovorili u svlačionici pre utakmice nije ispoštovano na terenu", rekao je Varga.

"Zato večeras nismo ni zaslužili više od boda", podvukao je.

Milan Rastavac, trener Radničkog, bio je zadovoljan. Njegova ekipa, koja se bori za opstanak, u sedam dana nije izgubila ni od Crvene zvezde ni od Partizana. U oba navrata bilo je 0:0, na čemu će Nišlije bazirati optimizam u narednim mečevima.

"Svakako smo zadovoljni, dva teška kola bez poraza. Zadovoljni smo i što igra nastavlja da se popravlja, ali dug put je pred nama i nadam se da su svi u Radničkom toga svesni. Već u subotu nas čeka novo iskušenje pred našim navijačima, moramo da budemo spremni za to", rekao je Rastavac.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC