• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borjan: Suđenje dobro, Grbić: Oštećeni smo!

Autor mondo.rs

Junak Radničkog protiv Partizana smatra da je sudija iz Novog Sada odlično obavio posao. Petar Grbić ne deli njegovo mišljenje.

 Borjan: Suđenje dobro, Grbić: Oštećeni smo! Izvor: MN PRESS

Partizan i Radnički iz Niša podelili su po bod u meču 17. kola Superlige. Utakmica je završena bez golova, a igrači dve ekipe imaju različito viđenje suđenja u Humskoj.

Gosti smatraju da je arbitar Robert Kiš Čepegi dobro odradio posao, dok crno-beli misle da su oštećeni.

Golman Radničkog Milan Borjan rekao je da je njegova ekipa odigrala odlično utakmicu protiv Partizana i ocenio da su sudije dobro obavile posao.

"Odigrali smo odlično utakmicu, pre svega borbeno u odbrani. Već dva kola nismo primili gol i ostaje nam da počnemo da postižemo golove. Kada je reč o borbi za opstanak biće važno šta ćemo da uradimo protiv ekipa našeg ranga", rekao je Borjan novinarima posle utakmice.

 Partizanu je u 72. minutu poništen gol Petra Grbića zbog ofsajda.

"U tom trenutku sam mislio da je gol, jer nisam ni gledao u pravcu sudija, koje su danas obavila odličan posao", rekao je Borjan.

Napadač Partizana Petar Grbić ocenio je da je njegova ekipa oštećena.

"Neverovatno je da je utakmica produžena samo pet minuta, kada je bilo svih šest izmena, a njihov povređeni igrač ležao je na terenu šest-sedam minuta pre nego što je izašao... Poništen nam je čist gol...pošto sam video dvojicu igrača na gol liniji. Kada se završila utakmica rekli su mi da gol nije bio sporan", rekao je Grbić.

"Nadam se da se neće ponavljati stvari iz prošle sezone, nema potrebe da to obrazlažem, svi koji prate srpski fudbal znaju na šta mislim", dodao je Grbić.

Posle 17 kola Partizan je prvi na tabeli sa 40 bodova, prvi pratilac Čukarički ima 34 boda, a aktuelni šampion Crvena zvezda 33 i meč manje. Zvezda sutra od 15 časova igra u Jagodini.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC