• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uskoro rezultati istrage krađe u srpskim klubovima

Autor mondo.rs

Premijer Srbije Aleksandar Vučić danas je na Kopaoniku izjavio da se istražuje koliko novca je ukradeno u klubovima Crvena zvezda i Partizan i da će radna grupa uskoro objaviti rezultate do kojih je došla po tom pitanju.

Na pitanje novinara koliko novca je ukradeno u Zvezdi i Partizanu, on je rekao da je radna grupa istražuje taj slučaj i da je došla do rezultata.

"Možete da ih očekujete uskoro, ali privatizacija je za to pravo rešenje", rekao je Vučić upitan da prokomentariše navode objavljene u emisiji "Reporter" na B92 o navodnim mahinacijama u poslovanju ta dva kluba.

On je naglasio i da su svi političari iz SNS izašli iz uprava klubova i da od funkcionera SNS niko nije nigde, negirajući da je Slaviša Kokeza, potpredsednik FK Crvena zvezda, visoki funkcioner te stranke.

"To može da se reši samo privatizacijom, a da li država ima snage da to sprovede - ja se plašim. Hiljadu puta sam zbog toga što sam tražio privatizaciju klubova čuo 'Vučiću, pederu zato što sam najavio privatizaciju. Nadam se da ću uspeti da ubedim ljude iz Zvezde i Partizana da je privatizacija rešenje za klubove, a sada za to nisam sposoban. ", rekao je Vučić.

On je osporio i argument iznet u emisiji da klubovi ilegalno posluju pošto su im računi u blokadi, a oni i dalje obrću novac.

"Kad je reč o blokadi, ne možemo da ukidamo klubove zato što su u blokadi. Hoćete da ukinemo DS zato što je u blokadi, kako se toga niste setili u emisiji".

On je zapitao i "zašto u vašoj reportaži nema (Branka) Radujka i DS".

"Jel zbog NIS-a ili zbog DS? A ja sam svoje mesto zaslužio", zapitao je Vučić.

On je naveo i da nadležni rade na slučaju prodaje karata za teniski meč Dejvisa kupa Srbija - Hvatska u Kraljevu.

"Nebojša (Stefanović) će izaći i sa tim, ali ušlo je 3.500 ljudi... Nadležni organi rade svoj posao", rekao je Vučić.

On je istakao da je poštuje najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića i da je sramota što mu navijači skandiraju pogrdne pesme.

"On je legenda Srbije ili će biti legenda. Sramota je što Srbi vređaju Đokovića po navijačkoj osnovi. U redu je da meni vičete 'Vučiću, pederu', ali da to vičete Đokoviću, to je bezobrazluk najgore vrste", rekao je Vučić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC