• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PL BiH: Odgođeno 17. kolo, Kup na čekanju!

Autor mondo.ba

Sedamnaesto kolo fudbalske Premijer lige Bosne i Hercegovine, koje je trebalo biti odigrano predstojećeg vikenda, odgođeno je zbog vremenskih neprilika.

 PL BiH: Odgođeno 17. kolo, Kup na čekanju! Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

Fudbalski savez Bosne i Hercegovine saopštio je u četvrtak da se predstojeće drugo proljećno kolo prvenstva koje je planirano za vikend 07./08. marta, odgođeno do sljedeće subote i nedjelje ( 14. i 15. mart) zbog snijega i nevremena koje je zadesilo našu zemlju.

Time će svako naredno kolo biti pomjereno za naredni vikend što znači da će posljednje 30. kolo Premijer lige BiH biti odigrano 30. maja.

Utakmice četvrtfinala Kupa BiH trebaju se igrati po ranije utvrđenom rasporedu, potvrdio je predsjednik Takmičarske komisije Fudbalskog saveza BiH Milorad Lale agenciji "Anadolija".

"Iako sam jutros prvobitno saopštio da su radi vremenskih neprilika odložene i prve utakmice četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine, koje se trebaju igrati 11. marta, ovu odluku naknadno stavili smo na čekanje“, rekao je Lale.

„Poslije dodatnih konsultacija odlučili smo da sačekamo sa utakmicama Kupa. Vrijeme će se prema prognozama za vikend popraviti, odnosno trebaju prestati padavine, pa će klubovi možda moći da očiste terene do 11. marta. Ukoliko procijenimo da uslovi na stadionima neće biti optimalni prema Pravilniku FS BiH odluku o odgađanju i utakmica četvrtfinala Kupa BiH možemo donijeti 48 sati prije njihovog odigravanja".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC