• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Kiša pada, trava raste, fudbal ne staje!

Autor mondo.rs

Stanje na terenima nije idealno, naročito u Lučanima i Nišu, ali će 18. kolo Superlige biti odigrano u subotu i nedelju.

Direktor Superlige Srbije, Vladimir Bulatović, potvrdio je u razgovoru za MONDO da nikakvih odlaganja neće biti, uprkos tome što i najmanja kiša pravi probleme na pojedinim terenima na kojima se igra Superliga, a ova ne staje već drugi dan i verovatno neće stati ni do subote.

"U kontaktu smo sa svim klubovima, problema ima, naročito u Lučanima i Nišu, ali svi klubovi su od nas dobili preporuku da nastave da rade i sređuju terene i da učine sve da do početka utakmica stanje bude najbolje moguće. Znamo da kod nas na prve kapi kiše svi očekuju da će biti odlaganja i pomeranja, ali to neće biti slučaj, svima je rečeno da se tereni dovedu u red", rekao je Bulatović za MONDO.

U subotu od 13:30 sastaju se Čukarički - Borac, Mladost - Spartak, Rad - Voždovac, Radnički 1923 - Novi Pazar, Radnički Niš - Jagodina, u 17 časova igraju Donji Srem - Partizan, ali na stadionu Vojvodine, dok u 18 časova Crvena zvezda dočekuje Vojvodinu.

Utakmica OFK Beograd - Napredak zakazana je za nedelju u 14:30.

"Stanje terena sigurno neće biti idealno, ali ne može odlaganje kola da bude prva opcija kada su ovakve situacije. Svi moraju da učine sve što mogu da obezbede odigravanje utakmica u zakazanom terminu", podseća Bulatović.

Pojedine deonice puteva širom Srbije zatvorene su zbog izlivanja reka iz korita. Imate li informacije o tome da li postoje problemi na prilazima stadionima?

"Imamo, na tim deonicama puta nema problema i svi su prohodni. To ne bi trebalo da pravi smetnju".

Dakle, u Beogradu, Lučanima, Kragujevcu, Nišu i Novom Sadu radi se na pripremi terena, fudbal neće stati zbog kiše, osim ako u trenutku početka utakmice lopta spuštena sa visine ramena ne odskoči od terena, što će utvrditi glavni arbitri na licu mesta.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC