• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gde će Miha na kraju sezone?

Autor mondo.rs

Srpski trener koji predvodi Sampdoriju izjavio da postoji mogućnost da napusti taj klub u junu, jer ima nekoliko dobrih ponuda evropskih timova

Siniša Mihajlović predvodi Sampdoriju, ali do kada? Odgovor na to pitanje daće po završetku sezone.

Bivši selektor Srbije ne isključuje mogućnost da ostane u Đenovi, ali ne krije da su za njegove usluge zainteresovani još neki evropski timovi.

"Ugovor mi ističe na leto, ali se automatski produžava na još godinu dana ukoliko izborimo opstanak. Na kraju sezone prvo ću razgovarati sa ljudima iz Sampdorije i doneti odluku. Svaki trener ima visoke ambicije, a postoji interesovanje stranih klubova. Nedavno je postojao kontakt i sa Interom, dok su priče vezane za Milan samo spekulacije", rekao je Mihajlović za "Korijere delo sport".

On je rekao da prezadovoljan postignutim rezultatima sa Sampdorijom, ali i da je nerealno očekivati borbu za mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

"Niko nije očekivao da ćemo se nalaziti u gornjem delu tabele i boriti za evropska takmičenja, ali smo mogli više bodova da osvojimo. Ne sećam se da smo neku utakmicu nezasluženo pobedili, dok je situacija bila drugačija u duelima sa Ćezenom, Napolijem i Kaljarijem kada smo ispuštali bodove. Ekipa je dosta napredovala, ali teško da ćemo doći do trećeg mesta", naveo je srpski trener.

Mihajlović je u novembru 2013. godine preuzeo Sampdoriju i za samo manje od godinu dana tim koji se borio za opstanak doveo je do gornjeg ranga Serije A.

Sampdorija se trenutno nalazi na šestom mestu na tabeli sa 42 boda, četiri manje od trećeplasiranog Lacija i 19 manje od vodećeg Juventusa.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC