• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan konačno ima generalnog sponzora!

Autor mondo.rs

Fudbalski klub Partizan posle nekoliko godina ima generalnog sponzora. To je Telekom Srbija! Ukupna vrednost jednoipogodišnjeg ugovora 147 miliona dinara ili 1,2 miliona evra.

 Partizan konačno ima generalnog sponzora! Izvor: MONDO/Predrag Vujić

Izvor: MONDO/Predrag Vujić Nova uprava kluba iz Humske ispunila je obećanje dato u decembru prošle godine prilikom preuzimanja klub od prethodnog rukovodstva, koje poslednjih godina nikako nije uspevalo da dogovori saradnju sa generalnim sponzorom, tako da je klub ostajao bez značajnih finansijskih sredstava.

Na konferenciji za novinare generalni direktor Telekoma Predrag Ćulibrk je otkrio detalje ugovora.

"Ugovor je vezan za sponzorstvo od 1. aprila 2015. do 31. decembra 2016. godine. Mesečni iznos koji će Telekom Srbija uplaćivati Partizanu je 6,7 miliona dinara, odnosno ukupno sa zaključenjem ugovora 147.700.000 dinara".

On je izrazio nadu da će fudbaleri Partizana ponosno nositi dres sa novim imenom sponzora na njemu.

"Telekom Srbija ostaje privržen sportu u Srbiji, pre svega klupskom, a poznato je da smo i sportske saveze prethodnih godina pomagali. Zato koristim ovu priliku da čestitam našim atletičarima na izvanrednim rezultatima ostvarenim na Evropskom prvenstvu. Telekom, integracijom kroz društvenu zajednicu, stiče poverenje kod korisnika i nadam se da će fudbaleri Partizana sa ponosom nositi naš znak na dresu. Telekom Srbija od svog nastavka gradi poverenje kod korisnika. U 2014. godini uspeli smo da povećamo prihode za 0,6 odsto, odnosno dobit za 10 procenata u odnosu na 2013. godinu. To je značajan rezultat, odnosno putokaz i pravac daljeg razvoja".

Pre nego što su potpisali ugovor, novinarima se obratio i potpredsednik Partizana Miodrag Vučelić:

"Ovo je veliki dan za FK Partizan. Reč je o velikoj i moćnoj firmi, tj. susretu dva šampionska tima, bez obzira na različite navijačke sklonosti koje ljudi za ovim stolom imaju. Pregovori su trajali više nedelja, a s obzirom na orijentaciju koju Partizan ima prema Evropi, vrlo je bitno da okupimo što moćnije sponzore i napravimo sponzorski pul. Ispunjen je još jedan deo obećanja koje je na svojoj promociji izrekao predsednik kluba Zoran Popović, ali i uspeh marketinškog tima koji je imao značajan doprinos u postizanju dogovora sa Telekomom. Siguran sam da je ovo značajan podsticaj u upravi i igračima u borbi za titulu".

Promociji su prisustvovali i prvotimci kluba, a kapiten crno-belih Saša Ilić uručio je dres generalnom direktoru Predragu Ćilibrku, sa novim logom na grudima.

Izvor: MONDO

Navijači Partizana zamerali su bivšem predsedniku Draganu Đuriću i njegovim saradnicima na nesposobnosti da obezbede sponzora, a posebno neshvatljiva bila je činjenica da su fudbaleri Partizana, pored prvenstvenih i kup utakmica, i duele u Ligi Evrope igrali bez reklama na dresovima.

PREDSEDNIK SD PARTIZAN O TELEKOMU

Predsednik Sportskog društva Partizan i trener košarkaša Partuizana Duško Vujošević nedavno je napao i Telekom Srbija, tvrdeći da "Telekom uslovljava sponzorstvo u klubu promenom trenera". Vujošević je tada čak pozvao navijače Partizana da "promene provajdera ako ostane ovako".

Vujoševiću je odgovorio generalni direktor Telekoma Srbija Predrag Ćulibrk, odbacujući te njegove tvrdnje.

"Moram da priznam da je svima u 'Telekomu' ovo teško palo, pogotovo što je Partizan godinama nosio naše ime, a sa druge strane je KK Partizan klub kome je 'Telekom' do sada dao najviše novca. Radi se o milionima evra i sigurno je da deo uspeha KK Partizan u protekloj deceniji pripada i nama", rekao je Ćulibrk.

Crno-beli dobili su generalnog sponzora, prvi put posle sezone 2010/11. kada je EPS (Elektroprivreda Srbije) sponzorisala Partizan u Ligi šampiona. Posle eliminacije iz Evrope, "Parni valjak" je završio saradnju sa EPS-om, a klub je pune četiri godine bio bez sponzora.

Generalni sponzori FK Partizan u poslednjoj deceniji:

2003-2004. Superfund

2004-2006. Imlek

2006 - Austroterm

2006-2009. Folksvagen

2009-2010. MSI

2010-2011. EPS

do 2013. - Karlzberg


Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC