• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Promašen penal nije "boleo" Teveza

Autor mondo.rs

Juventus se revanširao Đenovi za jedini poraz ove sezone u italijanskom prvenstvu i ostavio Romu na 17 bodova zaostatka.

Karlos Tevez u 25. minutu je topovskim udarcem iskosa doneo Juventusu minimalnu pobedu nad Đenovom - 1:0, posle koje je četvrti uzastopni "skudeto" na vidiku crno-belih iz Torina.

Juventus je iz 28 kola sakupio 67 bodova i mirno čeka utakmice najbližih pratilaca, sa početkom u 20.45 časova.

Drugoplasirana Roma (50), uzdrmana posle dva poraza na svom stadionu - od Sampdorije u Seriji A, pa od Fiorentine u Ligi Evrope - gostuje Ćezeni kojoj su bodovi očajnički potrebni u borbi za opstanak, dok Lacio (49) dočekuje nepredvidivu Veronu.

Tevez je u 62. minutu mogao da otkloni sve dileme pogotkom sa "bele tačke", ali je njegov udarac zaustavio rezervni golman Eugenio Lamana, prinudno rešenje nakon povrede Matije Perina 10 minuta ranije.

Lamani je ovo bio tek treći nastup u Seriji A 2014/15, ali i drugi odbranjeni penal, pošto je u susretu sa Romom "pročitao" Adema Ljajića.

Đenova je u svojoj dugoj istoriji samo dva puta pobedila Juve u Torinu - 1937. i 1991. godine, ali je zato jesenas srušila šampiona na svom stadionu, pogotkom Antoninija u 94. minutu.

U nedelju popodne su crveno-plavi uz malo sreće mogli do boda, međutim, Barcalji je posle centaršuta sa desnog boka intervenisao ispred Perotija u poslednjem trenutku i rezultat je ostao nepromenjen - 1:0.

"Stara dama" i prethodna dva meča je dobila minimalnim rezultatom (Sasuolo, Palermo), što je za standarde ove ekipe slaba efikasnost, jer su Tevez, Ljorente i ekipa donedavno bili jedini u Seriji A sa prosekom od preko dva gola po meču.

Ipak, u ovoj fazi sezone su bodovi daleko, daleko važnija stavka, a Juventus ih ima sasvim dovoljno da sa pravom može da se nada "overi" titule mnogo pre zvaničnog završetka sezone.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC