• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Samo je Ramos smeo da stane...

Autor mondo.rs

Nije bilo prijatno igračima Reala kada su se vratili u Madrid. Ipak, za njih nije sve izgubljeno...

Od šest bodova prednosti posle 10 kola, do četiri boda zaostatka posle 28 kola.

Sve se okrenulo u periodu između 1. novembra i Barseloninih poraza od Real Madrida (3:1) i Selte (0:1) i 22. marta, nakon što je Real Madrid odigrao nerešeno sa Viljarealom (1:1), izgubio u Bilbau (2:1), pobedio Levante (2:0) i doživeo poraz u Kataloniji, od Barse (2:1).

Sada Madriđani gledaju najvećem rivalu u leđa, za kojim zaostaju četiri boda na 10 kola pre kraja Primere.

Računajući i poraz u Ligi šampiona od Šalkea (3:4), prvaci Evrope u martu imaju skor 1-1-3, zbog čega su navijači - besni. Mada i sami razmaženi i nezahvalni, fanovi Reala ne kipte samo zbog loših rezutlata, već smatraju da se skupo plaćene zvezde kluba ne odnose adekvatno prema dresu koji nose i da se, citiramo, "šetaju po terenu".

To im je prethodne večeri, po povratku iz Barselone, poručila mala grupa ratobornih fanova, koji su sačekali da se ispred kapija Trening centra "Valdebebas" pojave skupoceni automobili sa nepoželjnim šoferima.

Kad su videli da im se momci "zatrčavaju" na prozor, Hese Rodrigez i Garet Bejl dodali su gas i "zapalili", a jedini koji je imao hrabrosti da se zaustavi bio je Serhio Ramos.

"Kurvini sinovi, zarađujete milione, a vučete se po terenu", vikali su besni momci u pravcu igrača koji su požurili da nestanu u noći.

Drugačiji odnos imali su prema legendi kluba, Ramosu, koji se tek nedavno oporavio od povrede.

...
Izvor: YouTube

"U čemu je problem?", pitao ih je.

Meanwhile in Barcelona...


Dok su Realovci bežali od navijača, fudbaleri Barselone već su bili u zasluženom izlasku u grad, na proslavi velike pobede. A, pogledajte i kako su se obukli za tu priliku...

Dobio je odgovor da nisu svi igrači problem, ali da je recimo Bejl ostao neocenjen u najvećem broju izveštaja, "jer ga nije bilo na terenu".

"Dali smo sve od sebe, nije išlo. Kad gubimo, svi gubimo, kad pobeđujemo, svi pobeđujemo", rekao je diplomatski Ramos, a potom podigao prozor i nogu s kvačila.

Real je ove sezone, u Primeri, gubio od Sosijedada, dva puta od Atletiko Madrida, Valensije, Atletik Bilboa i Barselone. Nerešeno je tim Karla Anćelotija igrao sa Viljarealom.

Iako trenutno sve deluje mračno za Real, ne mora da bude. Madridiste čeka ne tako težak raspored do kraja lige, najteže gostovanje im je ono u Sevilji, a kod kuće dočekuju Valensiju. Međutim, nije jačina rivala problem u njihovom slučaju, već ozbiljan kolektivni pad forme i porast nervoze, u čemu prednjači Kristijano Ronaldo.

Ukoliko Anćeloti to uspe da popravi, a čeka ga i dvomeč sa Atletikom u četvrfinalu, ekipom koju nije pobedio NIJEDNOM u šest navrata ove sezone (2xSuperkup, 2xPrimera, 2xKup kralja), mogli bismo da imamo neizvesnu završnicu La Lige, ali sada je sve u rukama Barselone koja igra preporođeno u 2015. godini, kada su izgleda zakopane ratne sekire između trenera Luisa Enrikea i prve zvezde Lea Mesija.

Barsa takođe gostuje u Sevilji i dočekuje Valensiju, ali ide i gradskom rivalu Espanjolu, uz veoma vruće gostovanje Atletiko Madridu, u pretposlednjem kolu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC