• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kežman se pojavi - Bešiktaš sam pada

Autor mondo.rs

Bivši srpski fudbaler ponovo je posetio stadion "Šukru Saradžoglu" i slavio zajedno sa navijačima pobedu protiv velikog rivala. Ovog puta, nije bio na terenu, ni postigao gol.

Izvor: MN PRESS

 I dok je igrao za Fenerbahče, Mateja Kežman (35) donosio je sreću navijačima tog kluba protiv Bešiktaša. Isto čini i danas, iako više ne konkretno kao nekada - na terenu.

Primera radi, penzionisani srpski napadač postigao je odlučujući gol u utakmici Superkupa 2007, kojim je Fener pobedio Bešiktaš 2:1. I tim pogotkom, zauvek je ušao u srca navijača, koji mu i danas "zasipaju" društvene profile porukama ljubavi.

Zajedno su slavili i u nedelju uveče, kada je Fenerbahče golom u nadoknadi vremena takođe pobedio Bešiktaš 1:0 i počeo neopisivo slavlje na "Saradžogluu". Kežman je na bio na stadionu i dao izjavu za klupsku televiziju.

"Utakmice na ovom stadionu i pobede protiv Bešiktašaša sećanja su koja ne mogu da izbrišem", rekao je Srbin, koji je postigao gol za pobedu protiv istog rivala i u finišu šampionske sezone 2006/07, takođe za pobedu 1:0.

Navedeni trofej Superkupa jedan je od najdražih trofejnom centarforu. Živo pamti tu utakmicu i njegov odlučujući gol, postignut pet minuta pre kraja.

"Poveli smo 1:0, oni izjednačili, a mi ponovo poveli. Atmosfera je bila fenomenalna. Nikada neću zaboraviti kako me je Roberto Karlos jurio da zajedno proslavimo gol. Bila je to nezaboravna utakmica... Fenerbahče mi je ostao u srcu i jako volim da dođem ovde", poručio je Kežman.

Ovako je izgledao odlučujući gol turskog Superkupa, odigranog 2007. na stadionu u Kelnu.

...
Izvor: YouTube

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC