• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Simeone veran Atletiku... ili nije?

Autor mondo.rs

Španci pišu da Dijego Simeone ostaje u Atletiku do 2020, a Englezi da je povoljnom klauzulom ostavio sebi mogućnost odlaska.

Sportski dnevnik "AS" objavio je u svom izdanju za utorak da je Dijego Simeone (44) produžio ugovor sa madridskim Atletikom do 2020. godine i da će ta informacija, koliko danas, postati zvanična.

Simeone je preuzeo Atletiko decembra 2011. i po jednom osvojio svaki trofej koji je bio na raspolaganju, osim Lige šampiona, mada je u finalu protiv Reala 2014. bio svega minut-dva udaljen i od trijumfa u tom takmičenju.

Argentinac se u poslednje vreme pominje kao želja Mančester sitija, koji će se gotovo sigurno rastati sa Čileancem Pelegrinijem po završetku sezone.

Uprava Atletika je i zbog toga požurila da sa "Čolom" dogovori saradnju pod uslovima boljim za njega (ne samo finansijskim, imaće i veći uticaj na prodaju i kupovinu igrača), ali veliko je pitanje da li će novi ugovor biti garancija njegovog ostanka na Visente Kalderonu sledeće sezone, a kamoli za sezonu 2019/20.

Jer, engleski mediji pišu da se u tom ugovoru nalazi klauzula, po kojoj Simeone može da ode u klub koji plati obeštećenje od osam miliona evra.

A, to za Siti, ili bilo koji drugi bogati evropski klub, nije mnogo...

Atletiko je 10 kola pre kraja sezone četvrti na tabeli Primere, sa bodom manje od Valensije, koja mu je rival za direktan plasman u Ligu šampiona.

"Kolčonerosi" će u četvrtfinalu elitnog takmičenja, narednog meseca, imati priliku da se revanširaju Realu za poraz u prošlogodišnjem lisabonskom finalu, kada su do 93. minuta vodili 1:0, pa primili izjednačujući pogodak i u produžecima još tri.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC