• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Siniša Mihajlović najtraženiji trener Evrope

Autor mondo.rs

Svakog dana pojavi se klub koji je navodno zainteresoan da za trenera postavi nekadašnjeg selektora Srbije.

 Siniša Mihajlović najtraženiji trener Evrope Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Lista je svakim danom sve duža.

Posle Napolija, Milana, Intera i Mančester sitija, na spisak klubova koji bi navodno naredne sezone želeli da vide Sinišu Mihajlovića na svojoj klupi, upisana je i Roma.

Teško da u ovom trenutku postoji trener koji su, bar u javnosti, dovodi u vezu sa više klubova od Mihajlovića, a tome su svakako doprineli njegovi uspesi u Đenovi ove i prošle sezone.

Bivši selektor Srbije na kraju sezone gotovo sigurno će napustiti Sampdoriju, a "Tutosport" u broju od srede navodi da će uslediti razgovori između Mihajlovića i vlasnika Rome, prvog kluba za koji je Miha posle odlaska iz Crvene zvezde zaigrao u Italiji.

Kako se navodi Rimljani će tokom leta sprovesti "malu revoluciju", osim trenera Rudija Garsije klub će napustiti i sportski direktor Valter Sabatini, a na njegovo mesto stići će Marko Branka, koji je svojevremeno sarađivao sa Mihajlovićem u Interu.

Mihajlović je svojevremeno kao igrač dve godine nosio dres Rome (1992-1994), odigrao 79 utakmica i postigao sedam golova pre nego što je prešao, upravo u Sampdoriju.

Kasnije se vratio u Rim, ali u Lacio sa kojim je osvojio titulu i Kup kupova, a igračku karijeru je završio u Interu i odmah potom počeo trenersku kao pomoćnik Roberta Manćinija.

Samostalno je vodio Bolonju, Kataniju i Fiorentinu, a bio je i selektor Srbije, sa kojom nije uspeo da se plasira na Mundijal u Brazilu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC