• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ljajić: Srbija? Uvek! Pobeda? Neophodna!

Autor mondo.rs

Fudbaler Rome izrazio je zadovoljstvo jer se posle dužeg vremena vratio u reprezentaciju i napomenuo da nikada nije dolazio u pitanje njegov nastup za nacionalni tim.

 Ljajić: Srbija? Uvek! Pobeda? Neophodna! Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

 Adem Ljajić nije jedno duže vreme nastupao za Srbiju jer ga je bivši selektor Siniša Mihajlović izbacio iz nacionalnog tima zbog toga što nije pevao himnu "Bože pravde". Nakon odlaska Mihajlovića, ni Dik Advokat nije ozbiljno računao na njega, ali dolaskom Radovana Ćurčića na mesto selektora "orlova", opet je pozvan u reprezentaciju.

"U decembru sam imao prijatan razgovor sa selektorom Ćurčićem i Savom Miloševićem. Nikada nije dolazilo u pitanje moje učešće u timu Srbije. Sve zavisi od moje forme i planova selektora. Spreman sam da nastupam za Srbiju u dužem periodu i ne znam zašto se o tome toliko polemiše u javnosti", rekao je Ljajić na konferenciji za medije u Staroj Pazovi.

On je potvrdio da se trenutno nalazi u formi, i da želi da pobeđuje i sa selekcijom Srbije.

"U Lisabonu treba da igramo hladne glave, ali na pobedu. Ne možemo ići grlom u jagode. Znamo svoje vrednosti i mogućnosti protivnika. Mnogo je stvari u našim rukama", poručio je Ljajić.

I fudbaler Lacija Dušan Basta smatra da Srbija mora da ide na pobedu u Lisabonu jer je meč protiv Portugalije poslednje prilika da se uključe u borbu za plasman na Evropsko prvenstvo 2016. godine.

"Pobeda nam je neophodna. Habrom igrom možemo mnogo da postignemo. Niko nije mogao da pretpostavi da će Srbija u ovoj fazi imati samo jedan bod. Sada je prilika da svoj inat pretočimo u snagu na terenu. Ako budem u timu trudiću se da doprinesem uspehu našeg tima", poručio je Basta i dodao da Portugalcima ne bi trebalo dozvoliti kontru.

Utakmica kvalifikacija za EURO 2016 između Portugalije i Srbije igra se u nedelju od 20.45 sati u Lisabonu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC