• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uprava Partizana: Račune polažemo Skupštini

Autor mondo.rs

Milorad Vučelić kaže da je odgovornost i na upravi, ali da ona račune polaže Skupštini. Dolazak Milinkovića jača šanse u borbi za titulu. Tumbaković nije bio na promociji novog trenera

Za očekivati je bilo da se na promociji novog trenera FK Partizan, Zorana Milinkovića, pojavi potpredsednik crno-belih zadužen za sportska pitanja Ljubiša Tumbaković.

Ali, kao i svih prethodnih dana od kada je postala aktuelna priča oko smene starog i postavljanja novog trenera, Tumbaković je ostao nedostupan za medije.

Umesto njega na promociji su se pojavila druga dva potpredsednika - Vojislav Nedić i Milorad Vučelić.

"Doveli smo trenera koga je Partizan dugo želeo i koji je najbolji. Jednostavno, nešto je moralo da se menja u sportskom delu, jer rezultati nisu bili na nivou igrača koji su najbolji u ligi", objasnio je Nedić odluku kluba da posle pet prolećnih kola smeni trenera.

Poslednji remi na Banovom brdu protiv Čukaričkog (2:2) nije bio odlučujući za radikalan potez na klupi Partizana, ističe jedan od trojice potpredsednika Vojislav Nedić.


"Nije prelomila poslednja utakmica sa Čukaričkim, već dva nerešena ishoda sa Voždovcem i Radničkim na našem stadionu".

Milinković je na Nedića skrenuo pažnju u periodu dok je trenirao Vojvodinu.

"Milinkovića sam pratio u Vojvodini koja je pod njegovim vođstvom igrala najlepši fudbal. Reči je o čoveku pobedničkog mentaliteta i ima snagu da nam donese titulu", uveren je Nedić.

"Stavili smo titulu na kocku", rekao je posle prodaje Petra Škuletića potpredsednik zadužen za odnose sa medijima Milorad Vučelić. Na pitanje novinara da li je reč o novom kockanju čelnika kluba, odrično je odgovorio: "Naportiv. Dolazak Milinkovića nam povećava šanse za titulu. Ja sam u prethodnom obraćanju hteo da citiram Cezera u smislu izreke 'kocka je bačena', ali sad smo našli prelazno rešenje, pa sam prešli u Rubikon. A završenu izreku ćemo da sačuvamo za kraj prvenstva".

Nova uprava kluba već se pozivala na odgovornost prilikom donošenja teški i krucijalnih odluka, ali, za sada, nije snosila posledice. Kola su se slomila na treneru Marku Nikoliću.

"Mi odgovaramo pred Skupštinom. To je abeceda fudbala. Uspeh ima sto roditelja, a neuspeh samo jednog. Naravno da uprava snosi odgovornost, međutim odgovorni su i trener i igrači", rekao je Vučelić.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC