• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Da završimo priču o tom kobnom finalu"

Autor mondo.rs

Novi trener Partizana na promociji u "Klubu sportista" na stadionu u Humskoj ulici govorio i o čuvenom prekidu finala Kupa Srbije iz 2011.

Onog trenutka kada se saznalo da će Zoran Milinković zameniti Marka Nikolića na klupi Partizana prekid finalne utakmice Kupa Srbije iz 2011. godine ponovo je postao aktuelan u medijima.

Razlog je taj što je upravo novi šef stručnog štaba "parnog valjka" u to vreme trenirao Vojvodinu, ekipu koja je u finišu utakmice pri rezultatu 2:1 za Partizan napustila teren stadiona Crvene zvezde i tako sprečila da se meč privede kraju.

Upitan da li očekuje negativnu reakciju navijača crno-belih zbog odluke da u pmenutom finalu povuče ekipu sa terena, odgovorio je:

"Voleo bih da jednom za svagda završimo sa tom utakmicom u kupu. Posle te kobne večeri, koja je bila jedna od najlošijih za srpski fudbal, nisam davao izjave, jer sam bio igrač i Partizana i Vojvodine, a istrpeo sam mnoge uvrede. Sa puno želje i strasti, uvek izgaram za tim. Ne znam da li je trebalo drugačije da se ponašam. Sve ovo što se desilo prethodnih dana, gde se u fokus stavlja ta utakmica, mislim da nije korektno. U fokusu ne trebam da budem ja nego tim, iako sam svestan da u Srbiji dobre vesti ne prolaze", objasnio je Milinković.

O prekinutom finalu želeo je da priča i potpredsednik Milorad Vučelić.

"Nije Milinković prekinuo tu utakmicu, niti su to uradili igrači. To je bila politička stvar i delo onih ljudi koji su narednog jutra ušli u pokrajinski parlament. Tako da bi dešavanja s Marakane trebalo gledati u širem kontestu", nadovezao se Vučelić.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC