• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac će dobiti evropsku licencu!

Autor mondo.ba

Apeli rukovodstva Borca su urodili plodom! Direktor kluba Robert Zrilić potvrdio da su sa svim povjeriocima potpisani sporazumi i da ne postoje prepreke da "Velikan iz Platonove" dobije evropsku licencu!

 Borac će dobiti evropsku licencu! Izvor: MONDO/Samir Cacan

Izvor: MONDO/Samir Cacan

Ako crveno-plavi kroz Kupa Bosne i Hercegovine ili Premijer ligu BiH izbore nastup u Evropi, igraće na međunarodnoj sceni jer više ne postoje prepreke za dobijanje evropske licence.

Direktor kluba sa banjalučkog Gradskog stadiona Robert Zrilić potvrdio je za "Borac-sport" da je sa svim povjeriocima potpisan sporazum o reprogramu dugovanja koja klub ima prema njima, te da je sva potrebna dokumentacija na putu ka Fudbalskom savezu BiH u Sarajevu.

"Sa svim povjeriocima smo u proteklim danima našli zajednički jezik i sa zadovoljstvom mogu da istaknem da je sa svima dogovoren reprogram dugovanja, što je i bio uslov za evropska takmičenja. Klupski sekretar Siniša Račić otputovao je u Sarajevo kako bi predao sve dokumente i zahtjev za dobijanje licence da crveno-plavi mogu bez problema da nastupe u takmičenjima pod okriljem Evropske kuće fudbala (UEFA)", izjavio je Zrilić.

Prema njegovim riječima, to ne znači da će u Borac i u Evropi biti puki posmatrač.

"Velika želja svih nas da se eliminiše bar jedan protivnik, što automatski znači veliki priliv prihoda u klupsku kasu", naglasio je direktor banjalučkog kluba.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC