• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KUP RS: Krupa slavila u Zvorniku!

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Fudbaleri Krupe iznenadili su zvorničku Drinu na njenom stadionu u prvoj utakmici polufinala Kupa Republike Srpske i odnijeli pobjedu rezultatom 1:2 (0:0). U drugom polufinalu Radnik i Rudar odigrali 0:0 u Velikoj Obarskoj.

 KUP RS: Krupa slavila u Zvorniku! Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Debitant u Prvoj ligi Republike Srpske zasluženo je u srijedu ostvario trijumf nad favorizovanom ekipom iz Zvornika i ima realne šanse da stekne priliku da se bori za trofej Kupa Srpske.

U prvom dijelu utakmice se igralo uglavnom između dva šesnaesterca bez nekih stopostotnih prilika za golove, iako su i te polušanse bile zrelije za gostujući tim.

Čim se krenulo u drugo poluvrijeme, ekipa trenera Slobodana Starčevića je povela preko Slobodana Milanovića i taj rezultat sačuvala do samog finiša.

Međutim, Drina je izjednačila u 86. minutu sjajnim golom Miloša Filipovića. Odlično je as Zvorničana šutirao slobodan udarac iskosa sa lijeve strane i pogodio mrežu ponajboljeg aktera utakmice Nenada Vasića za 1:1.

I kad se činilo da će Drina dodatno pojačati kako bi stekla prednost pred revanš koji će biti odigran 29. aprila u Krupi na Vrbasu, uslijedio je hladan tuš za domaće igrače i navijače, ali i novog trenera Srđana Bajića na njegovom debiju.

U 90. minutu Nenad Studen je bio strijelac za veliku pobjedu Krupe.

U izjavi za MONDO Slobodan Starčević (lijevo na slici) je čestitao svojim igračima na hrabroj i požrtvovanoj igri koja je donijela pobjedu, ali i naglasio da Krupa još nije u finalu.

"Izborili smo pozitivan rezultat, ali Drina je član Premijer lige Bosne i Hercegovine što je i danas demonstrila u pojedinim trenucima. Zvorničani su uprkos porazu i dalje favoriti za prolaz u finale, ali mi ćemo pokušati da im se suprotstavimo na pravi način. Vjerujem da možemo uz malo sreće da steknemo priliku da se borimo za trofej Kupa RS", rekao je trener Krupe za naš portal.

U drugoj utakmici polufinala, branilac pehara Radnik iz Bijeljine je u Velikoj Obarskoj odigrao neriješeno bez golova protiv prijedorskog Rudara.

Revanši polufinala Kupa RS su na programu 29. aprila.

Najtrofejnija ekipa u Republici Srpskoj u Kupu RS je banjalučki Borac sa pet pehara, Radnik i Kozara iz Gradiške imaju tri, Slavija iz Istočnog Sarajeva, trebinjski Leotar, Jedinstvo iz Brčkog i ugljevički Rudar dva puta, dok jedan pehar u svojim vitrinama imaju Modriča Maksima i Sloga iz Trna.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC