• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Junak Krupe: Nadam se finalu Kupa RS

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Golman Krupe Nenad Vasić bio je jedan od najzaslužnijih za veliku pobjedu debitanta u Prvoj ligi Republike Srpske nad članom Premijer lige Bosne i Hercegovine Drinom u Zvorniku (1:2) u prvom meču polufinala Kupa RS.

Samo u prvih desetak minuta susreta, Vasić je "skinuo" nekoliko dobrih prilika fudbalerima Drine. U maniru velikih golmana je s lakoćom zaustavljao napade Zvorničana, a svojim defanzivcima dodatno ulijevao sigurnost da izdrže sve napade favorizovanog domaćeg tima, na čijoj klupi je neuspješno debitovao trener Srđan Bajić.

U izjavi za MONDO poslije meča, Vasić je razumljivo bio zadovoljan svojom partijom i činjenicom da je od većine izvještača ponio epitet "igrača utakmice", ali je podvukao da je pobjeda ekipe ipak mnogo važnija.

"Najbitnije je da smo pobijedili i da su nam šanse za plasman u finale porasle poslije ovog trijumfa. Svojim odbranama dao sam doprinos trijumfu, ali moram da čestitam napadaču Drine Milošu Filipoviću na prekrasnom golu iz slobodnog udarca", rekao je Vasić.

Prema njegovim riječima, složio se sa trenerom Slobodanom Starčevićem, da je Drina favorit u revanšu 29. aprila u Krupi na Vrbasu.

"Zvorničani nisu za džabe u Premijer ligi BiH i uprkos današnjem porazu su favoriti za prolaz u finale. Ali to ne znači da ćemo ih tamo pustiti da prođu bez borbe. Daćemo maksimum i nadam se uspjeti u namjeri da dobijemo šansu da se borimo za pehar Kupa Srpske”, dodao je čuvar mreže Krupe, koji je u Prvoj ligi RS najmanje puta vadio loptu iz mreže - samo devet iz 16 utakmica.

Iako debitant, njegov tim se u Prvoj ligi Republike Srpske nalazi na četvrtoj poziciji sa 28 bodova, samo dva manje od lidera šampionata Kozare iz Gradiške.

"Naš cilj u Prvoj ligi RS je da izborimo opstanak i zasad smo na dobrom putu da to i ostvarimo. Naravno, ako nam se ukaže prilika da ostvarimo nešto više, uvjeren sam da je nećemo propustiti", zaključio je Vasić, koji je u karijeri još branio za Kozaru iz Gradiške.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC