• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ČELIK: Borac mora da padne!

Autor mondo.ba

Uprkos negativnoj tradiciji u taboru zeničkog Čelika uvjereni u pobjedu nad banjalučkim Borcem u prvom meču 19. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Klub sa "Bilinog polja" ne zna za uspjeh protiv Banjalučana već punih osam i po godina, tačnije od 7. oktobra 2006. godine kada je Čelik savladao Borac rezultatom 3:0.

Od tada, 14 prvenstvenih duela crveno-plavi tim sa banjalučkog Gradskog stadiona nije osjetio gorčinu poraza.

Međutim, prvi strijelac Čelika sa pet golova Jovo Kojić (na fotografiji) naglasio je da je došlo vrijeme da Borac izgubi u Zenici.

"Banjalučani imaju kvalitetan tim i nisu slučajno napravili dobre rezultate, ali i mi smo se dobro spremili i vjerujem da ćemo uspjeti da zabilježimo pobjedu", prenio je "Dnevni avaz"  izjavu golgetera Čelika, koji je zanimljivo defanzivac.

Prvi trener Čelika Boris Pavić još čeka radnu i boravišnu dozvolu, pa će zeničku ekipu s klupe predvoditi njegov pomoćnik Elvedin Beganović.

"Borac je iz kontranapada pobijedio Sarajevo i pokazao da je veoma opasan upravo u ovom segmentu igre. Spriječiti njihove kontre će biti naš glavni zadatak", rekao je Beganović.

Utakmica između Čelika i Borca igra se u petak s početkom u 16 časova, a sudiće je Elvis Mujić iz Banovića s pomoćnicima Davorom Beljom iz Mostara i Željkom Marićem iz Doboja.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC