• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jagodić: Ima nešto u toj tradiciji sa Čelikom

Autor mondo.ba

Trener Borca ocijenio da je remi realan ishod duela sa Čelikom, ali je zadovoljan i nastavkom niza nepobjedivosti protiv Zeničana.

Borac i Čelik remizirali su 1:1 u petak čime su Banjalučani u 15. međusobnom duelu ostali neporaženi. Mogli su čak i do sva tri boda, da je lopta poslije udarca Stokića umjesto na prečki završila nešto niže, ali trener Borca Vlado Jagodić bio je zadovoljan poslije meča u kojem se zvanično treći put obreo na klupi kao trener Borca.

"Čudna je ta tradicija, ali očigledno da u njoj ima nečega. Loše smo otvorili utakmicu, iako smo zamislili da od početka krenemo ofanzivno i prvi dođemo do gola. To nam nije uspjelo i primili smo gol. Nakon izjednačenja, sve je izgledalo mnogo bolje. Možda smo mogli na kraju i do pobjede, što ne bi bilo nezasluženo, ali Stokić je iz prilike kakve rijetko propušta pogodio prečku. Na kraju, remi je realan”, rekao je Jagodić.

On se potom osvrnuo na činjenicu da publika nije gledala pretjerano lijep fudbal

“Možda utakmica nije bilo toliko sadržajna i kvalitetna, ali svakako je bila borbena. Zahvaljujem se našim vjernim navijačima koji su nas i ovaj put pratili, a mi se već okrećemo narednom meču protiv Olimpika u srijedu na našem terenu", dodao je Jagodić.

Elvedin Beganović koji je sa klupe vodio Čelik umjesto šefa stručog štaba Borisa Pavića, koji još ne sjedi na klupi Zeničana zbog problema sa random dozvolom istakao je da je najvažnije da je Čelik ostao neporažen.

"Momci su se trudili, to im niko ne može osporiti. Imali smo pritisak zbog borbe za opstanal, ali i tradicije koja je na strani Borca. Ipak, za nas je najvažnije da nismo izgubili, da skupljamo bod po bod koji će nam na kraju sezone veoma značiti. Borac će iznenaditi mnoge ekipe, s obzirom da prima malo golova, ali i ne daje puno", rekao je Elvedin Beganović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC