• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lulić: Možemo do trofeja u Kupu Italije

Autori mondo.ba Autori Anadolija

"Zaslužili smo prolaz u finale Kupa Italije. U odličnom smo rezultatskom nizu", rekao je Senad Lulić, fudbalski reprezentativac BiH koji je sinoćnjim pogotkom u meču sa Napolijem (1:0) Laciju osigurao finale protiv Juventusa.

Senad Lulić, fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine sinoćnjim pogotkom u 79. minutu utakmice donio je pobjedu Laciju nad Napolijem (1:0), čime su popularni "nebeskoplavi" izborili plasman u finale Kupa Italije, u kojem će igrati protiv Juventusa.  

"Zaslužili smo prolaz u finale Kupa Italije. U odličnom smo rezultatskom nizu. Ukoliko nastavimo u istom ritmu možemo pobijediti i u finalu Kupa, bez obzira što je Juventus najjača ekipa u Italiji", rekao je Lulić, koji se proslavio prije dvije godine kada je u finalu Kupa Italije postigao pobjedonosni pogodak za Lacio u "sudaru" sa gradskim rivalom Romom.

Inače, Lulić je u protekla dva mjeseca imao problema sa povredom. U sinoćnjem meču sa Napolijem u igru je ušao u 67. minutu meča. Na poštedi zbog povrede bio je i u prijateljskoj utakmici Austrija - BiH (1:1), odigranoj 31. marta u Beču. Tri dana ranije nastupio je za bh. nacionalni tim u gostujućoj pobjedi nad Andorom (3:0) u kvalifikacijama za EURO 2016, kada je upisao tri asistencije za tri pogotka Edina Džeke.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC