• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jagodić: Borac na sreću ima Stokića

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Trener Borca Vlado Jagodić zadovoljan poslije prve pobjede otkako se vratio u matični klub istakavši da je gol Joce Stokića "prelomio" utakmicu na Gradskom stadionu.

 Jagodić: Borac na sreću ima Stokića Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Dva majstorska poteza napadača Borca Joce Stokića, posebno prvi kad je "suvim listom" pogodio mrežu Slavije u 59. minutu, ključni je detalj susreta 22. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine između Borca i Slavije (2:0).

Ujedno bila je to prva pobjeda stratega crveno-plavih Vlade Jagodića u petom dvoboju otkako je preuzeo tim poslije odlaska Vinka Marinovića u Zrinjski.

"Stvarno sam želio da budemo efikasniji, ali opet nismo uspjeli da damo gol u prvom poluvremenu. Slavija nam je izuzetno parirala u prvom dijelu, a mi smo pokazali određene slabosti u napadu iako smo se postavili vrlo napadački. U prvom poluvremenu nismo napravili ono željeno, ali veseli me igra u drugom dijelu iako mislim da smo bili sadržajni i tokom prvih 45 minuta. Vjerujem da je i malobrojna publika otišla zadovoljna sa Gradskog stadiona", rekao je Jagodić poslije utakmice.

Prema njegovim riječima, utakmica je bila "gledljiva" jer je viđeno mnogo prilika pred golom Slavije i njenog raspoloženog golmana Mladena Lučića.

"Ne smijemo da zaboravimo da je pri rezultatu 0:0 Slavija pogodila stativu, a kako to obično u fudbalu biva, onda je uslijedila kazna. Srećom, mi imamo Jocu Stokića, koji to riješi jednim potezom. Kad smo postigli taj gol, bilo je onda lakše i realno da utakmicu privedemo onako kako smo priželjkivali".

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević Trener Banjalučana je priznao da je njegovom timu pao teret poslije pobjede.

"Raduje me što je rezultat takav jer je cijeloj ekipi potrebno da malo splasne opterećenje posljednjih neriješenih rezultata. Ne primamo golove, to je tačno ali i teško ih dajemo i zato sam izuzetno zadovoljan zbog dva pogotka 'sokolovima'", dodao je Jagodić i čestitao kolegi s klupe ekipe iz Istočnog Sarajeva Draganu Radoviću na fer i korektnoj borbi.

Trener Borca, koji je odmarao iskusne Marka Jevtića i Vladana Grujića, gurnuo je u vatru nekoliko mladih igrača i čestitao im na dobroj partiji bez obzira što je bilo i nedostataka.

"Mladi fudbaleri samo na ovaj način mogu da steknu samopouzdanje i posebno zbog njih mi je drago što smo osvojili tri boda. Do kraja Borcu za ostvarenje ciljeva treba samo da napravi sigurnu igru na domaćem terenu i mislim da idemo dobrim putem", zaključio je Jagodić.

KUP BANJALUKE

U ponedjeljak s početkom u 17 časova Borac će odigrati meč Kupa grada protiv Naprijeda na stadionu u Krupi na Vrbasu. "Na tom susretu igraće petorica mlađih igrača iz prvog tima potpomognuta juniorima".

Banjalučani u narednom kolu već u srijedu gostuju aktuelnom šampionu Zrinjskom u Mostaru, gdje će crveno-plavi odmjeriti snage protiv bivšeg trenera Marinovića.

"Mi ćemo se dobro spremiti za 'plemiće', igraćemo našu prepoznatljivu igru i nadam se osvojiti sva tri boda 'Pod Bijelim brijegom'", zaključio je šef struke crveno-plavih.

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Vuk

Aj Borac dole veciti

alexandar

Ajmo Lesinari svi na stadion,znam da smo ,,urbana manjina"u nasem voljenom gradu,a sve ovo sto je doslo i sljeglo navija za beogradske klubove ali ipak moramo biti brojniji i redovniji na utakmicama naseg Borca,podrzimo nas klub i pokazimo da volimo Borac i ,,nasu Banja Luku"!!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC