• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Slišković: Slavićemo titulu na moj rođendan

Autor mondo.ba

Novi trener Širokog Brijega Blaž Slišković predstavljen je u ponedjeljak na "Pecari". "Nadam se da ćemo u posljednjem meču na moj rođendan, 30. maja, proslaviti ono što svi želimo - titulu šampiona", rekao je Baka.

Na zvaničnom predstavljanju kao novi šef stručnog štaba Širokog Brijega Blaž Slišković je naglasio da se ne bi ni prihvatio posla u svom drugom mandatu za kormilom ekipe da ne vjeruje da će Široki Brijeg ostvariti cilj i biti prvak Bosne i Hercegovine.

Baka je najavio da će Široki Brijeg do kraja sezone biti "kvalitetan, agresivan i ofanzivan i da će obradovati navijače", prenio je klupski sajt.

"Široki Brijeg ima kvalitet i moć, uz puno poštovanje glavnih konkurenata Sarajeva, Zrinjskog i Željezničara, da bude novi prvak BiH!", istakao je Slišković, izrazivši prije toga i uvjerenje da će uspjeti u najkraćem roku otkriti razloge sadašnje krize igre i rezultata te od ekipe napraviti ono što je bila do prije nekoliko kola - neprikosnoveni lider na tabeli s bodovnom prednošću u odnosu na konkurente.

Direktor kluba sa "Pecare" Josip Bevanda ponovo se zahvalio bivšem treneru Slavenu Musi na svemu što je učinio u Širokom Brijegu (osvojio Kup 2013, vicešampion 2014, afirmisao mlade igrače, ostavio ekipu na prvom mjestu i u polufinalu Kupa BiH…).

"Odluka o razlazu nije bila lagana, ali je klub iznad svih pojedinaca. Sa Sliškovićem za kormilom vjerujem da ćemo biti prvaci i ući u finale Kupa BiH, odnosno iskoristiti priliku da donesemo dva trofeja na 'Pecaru'", naglasio je Bevanda.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC